Da ai mare dreptate. Timpul le va rezolva pe toate, cu ajutorul prietenilor vei trece, incearca sa tii ocupi timpul s anul te mai poti gandii la el.Stiu ca e greu ca ati avut 2 ani impreuna dar vei reusi.Fi puternica:*Mult succes
N-are rost să fii cu un tip de genul. ai destule opţiuni, chiar nu merită. te înjoseşti pentru nimic.
Bineinteles ca ai dreptate! Ma intreb daca mai are d'astia ca el pe acasa...Trebuie sa protejam aceste specimene si sa ne stapanim sa nu le dam una in gura(mui*).
Da-i papucii miky, sunt o gramada de baieti singuri care nu ti-ar face ce ti-a facut marlanul asta, sa fii sigura ca daca il ierti si de data asta nu o sa se invete minte si o sa te insele din nou, stiu ca e greu de incheiat o relatie de 2 ani dar o sa iti fie mai bine dupa, trebuie doar sa ai curajul sa-i spui verde in fata ceea ce gandesti, iar cu prietena asa buna de ce mai ai nevoie de dusmani :/
Lasa-l in pace daca atata il duce capu sa faca si aia nu se poate numi prietena
S-a plictisit de tine şi vrea şi altceva. Problema mai gravă e că după atâta timp, cred că ai sentimente pentru el. Dacă eşti puternică şi crezi că poţi trece peste despărţire, fă-i papucii cât mai repede.