| aalessyaaaMk a întrebat:

Ce sa fac daca el nu ma i-a in seama, sta online cu altele si cu mine nu vorbeste?

12 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Care el?
iubitul tau? Pai probabil. iti arata cat de mult tine la tine...happy

| aalessyaaaMk explică (pentru VadTot):

Da. prietenul meu, si ce inseamna asta? ce sa fac?

| VadTot a răspuns (pentru aalessyaaaMk):

Sa nu i mai acorzi nici tu atata atentie.
Dar in realitate cum te intelegi cu el?

E bine, problema-i ca noi vb, el mi-a dat parola siteului lui..am avut un fost prieten si el imi dadea prietenie si-mi zicea ca ma place in fine sunt cu el, si acuma... nu imi acorda timp

Eu am refuzat sa-l sarut de la prima intilnire ne cunoastem de ani buni

| VadTot a răspuns (pentru aalessyaaaMk):

Hai sa vorbim in privat si iti voi da mai multe sfaturi.@
astept sa mi scrii!

Hey! am scris.happy

| HueyFreeman a răspuns:

Il bagi in seama?

| Rusu_Bogdan_1998 a răspuns:

In primul rând se scrie ia, nu i-a, in al doilea rând a lua in seama înseamnă a acorda atentie punctului de vedere al altui om, poate sa te bage in seama, iar in al treilea rând poate sa însemne ca el deja considera ca te-a castigat si nu mai are nevoi de alte eforturi, demonstrează-i ca nu este asa

| AliinaSomerhalder a răspuns:

E iubitul tau! Tu trebuie sa fii pe primul loc in viata lui (mai ales fata de alte fete ). Daca el prefera sa vorbeasca cu altele decat cu tine, e chiar nesimtit si tu esti **** pentru ca ii permiti. Ar trebui sa-i dai papucii, nu te merita

| valentinamarinamary a răspuns:

Fa la fel fata! Baieti sunt o groaza pe lumea asta!

| CocoMexii a răspuns:

Il trimiti acolo de unde a venit! Ce rost are sa fi cu el daca nu iti ofera atentia de care ai nevoie.Sa online si vorbeste cu altele pentru ca vrea sa cucereasca cat mai multe, sa joace la dublu, la triplu. Nu merita sa iti pierzi timpul cu unul ca el, chiar nu merita. Altcineva ar vorbi ore in sir cu tine, nu cu altele despre tine.