| RedNightmare a întrebat:

Ce să fac dacă fata pentru care am sentimente foarte puternice și care posibil sa simta același lucru iese cu alti băieți la plimbare uneori? Ea spune că e doar prietenește,iar eu inca nu i-am spus ce simt,chiar nu stiu ce sa fac,aseară a ieșit cu un prieten de-al meu cu care cântăm în aceeași trupă,e un chitarist tare bun și mai are și părul lung,mă simt descurajat total cand ma gandesc că probabil o voi pierde,dar mi se pare gresit sa ii spun ce simt in timp ce ea posibil sa țină la altcineva, daca o sa incerc sa o sarut si ea va refuza voi rămână fără cel mai bun prieten...
Ce sa fac? vă rog nu glumiți, chiar mă simt uitat

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Uitat nu esti. In friendzine 100%. Fa o miscare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa zic unii. O fată mai găsești, dar un prieten, nu.

| AndaAlexandra a răspuns:

Spune-i ce simți. Poate așteaptă un semn de la tine și iasă cu alții să vadă ce faci sau daca te deranjează. Daca spune că iasă cu ei doar prietenește, poate că așa este.
Daca ți-e teama sa ii spui direct ce simți, fă un pas spre ea, să vadă ce ești interesat de ea.
PS: Nu te lăsa intimidat de nimeni.

| Daz01 a răspuns:

Vorbește cu prietenul tău, vezi ce intenții are el cu fata respectivă și îi poți spune și tu care sunt intențiile tale. După vorbește cu ea, spune-i ce simți pentru ea și află ce simte ea pentru tine. Fii diplomat și încearcă să nu-ți întorci prietenul împotriva ta.

| RedNightmare explică (pentru AndaAlexandra):

Dar dacă nu simte nimic pentru mine și va spune "nu"? O să ne afecteze foarte mult prietenia nu?