Si daca il sună ce? esti prea bleaga sa crezi aberatii de asteama duc si eu la o femeie si ii zic daca nu se culca cu mine ii arunc casa in aer )
Pai dar ce sa ii spuna? discuta cu actualul si spune-i de problema ta. de ce vrea sa te culci cu el? ce rost mai au actele sexuale cu cineva cu care teoretic ai terminat-o
O sa il sune si ce o sa ii spuna? Lasa-l sa il sune. Adica, ce ar putea sa ii spuna? De ce te temi asa de tare? Nu trebuie sa te culci cu el. Ar trebui sa ii spui asta si actualului tau si sa ii explici situatia.
Doamne ala gandeste cat un copil mic.
suna-l pe prietenul tau si spune-i care e situatia. ce te ascunzi de el ...eu nu inteleg de ce te ascunzi de prietenul tau..sau poate iti zice asa ca sa te sperie. dar nu cred ca l-ar suna pe prietenul tau sa ii zica
In primul rand ce iar spune prietenului tau? iar in al doilea rand poti sa-i spui pr tau inainte si el sigur de va intelege, asa ca lasa-l naibii in pace pe fostul, k el e prost si vrea sa iti faca numai rau! bafta si sper sa iti rezolvi problema.
O sa il sune si ce o sa ii zica? te are la mana cu ceva? daca te-ai culcat cu el in trecut nu iti face griji, prietenul tau e constient ca odata ce ai avut o relatie cu el s-a intamplat si altceva
nu face prostia sa te culci cu el, ba din contra spune-i actualului tau prieten ca fostul te ameninta
"o sa inventeze tot felul de chestii"
e absurd ce spui, sincer iti zic, daca te stii "curata" nu are de ce sa iti fie frica, fruntea sus
dar instinctul imi spune ca ascunzi ceva
p. s daca esti sigura ca nu are ce sa spuna, iar tu te culci cu el o sa te aiba mai rau la mana, si o sa iti ceara lucrul asta oricand va avea el chef
Previnel pe actual ca fostul nu te lasa in pace si spune-i tot pentru ca dupa, chiar daca nu crede ce zice ala o sa se supere ca nu i-ai spus
Cel mai simplu mod, zii mamei tale sau parintilor tai...ca doar nu te-or lua la omor..nu?
liliana77any întreabă: