| KaryKarinuta a întrebat:

Ce sa fac daca fratele baiatului de care imi place... ma place?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu e problema ta,e a lui.
Ignora-l si nu-i da atentie,ba chiar,daca insista,ii poti spune adevarul, nu e el norocosul, ci fratele lui.
Nu-ti complica viata inutil, cand se intampla asemenea incurcaturi, lamureste-le cat mai repede posibil!

8 răspunsuri:
| sm3narul a răspuns:

Ii spui ca ție iți place de altcineva... sau dacă și tu îl placi combinate cu el.

| Joannee a răspuns:

Nu ii dai importanta, sau ii spui baiatului cu care esti ce se intampla. Nu se stie daca se vor certa pentru ca depinde si daca sentimentele sunt adevarate, dar ar trebui sa stie.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Menage a 3?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Sa stii ca avatarul tau chiar e dragut pai stergetil sa nu te mai placa

| AnnaMadleine a răspuns:

Dupa parerea mea, ai putea sa-i spui fratelui sa te ajute, apoi il faci gelos (pe frate) si il faci sa iti spuna ca te iubeste si ramai cu el. Sau ai putea sa-i spui baiatului ce simti, iar daca nu-i place de tine, ramai cu fratele.

| MskDesign a răspuns (pentru greece12):

Corect,este cea mai buna varianta.

| KaryKarinuta explică (pentru TuDorEL96):

laughing sincer ai dreptate! ieri mai ca mi-a zambit si mi-a facut cu ochiul fratele lui. si dansu statea botos iar prietena mea ma intreba ca ce i-am facut bietulu baiat. >big grin si cand ma uit eu la el si stau cu niste ochi de catel spre el plictisindu-ma el s-a amuzat putin si si-a facut ochii mari. l-am facut sa rada.