Du-te la ginecolog. Nu incerci Duphaston dupa ureche, este un preparat hormonal, ca sa il iei trebuie sa fii 100% sigura ca nu ai vreo problema cu ovarele de exemplu. Plus ca un singur test de sarcina nu e suficient, trebuie sa-l repeti (duphastonul nu ti-ar face rau in sarcina, e adevarat). Efortul si baia calda aduc mai repede o menstra care oricum urma sa apara in urmatoarele 24 de ore, nu rezolva o problema hormonala. Asadar, ginecolog, maine sau cel tarziu poimaine. Nu te juca cu sanatatea ta, o data pierduta, e dusa definitiv.
Draga poti sa stai linistita.ca si mie mi-a intarziat cu 8-9 zile. Poate fi o dereglare sau din cauza racelii. Daca te-ai protejat de la ultimul contact sexual, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Nu trebuie sa t ingrijorezi f tare, s mai poate sa iti intarzie cateva zile, dar daca iti e frica mai ia un test de sarcina(barza sunt cele mai bune si l poti face la orice ora din zi )
mananca sfecla rosie(asa am auzit ca daca mananci iti vine in max 3 4 zile eu sincer nu am incercat da stiu o colega care facea asa la sfatul mamei ei
Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog, el intr-adevar te poate ajuta.si eu am avut o intarziere de 2 luni jumatate si nu am avut nimic grav dar nu m`am linistit pana nu am fcaut o vizita la nenea/tanti medic! bafta
Asteapta daca ai facut test si ti-a iesit negativ inseamna ca nu esti insarcinata. poate ai racit si iti intarzie putin menstruatia... o sa iti vina...ai grija de tine :*
beausingurlamasamea întreabă: