Pai depinde daca va certati din vina ta ar fi bine ca tu sa te schimbi dar daca el incepe totule e simplu inseamna ca nu tine la tine sau trateaza femeia ca pe o carpa cu care se sterge pe maini pentru a da bine in fata prietenilor ca are si el o iubita noi nu iti putem spune ce sa faci fa ce iti spune inima
Exact aceeasi problema o aveam si eu cu sotul meu mereu ma certam din orice si in fiecare zi pana la urma nu ne mai certam asa des. Daca stai sa te gandesti e normal sa te certi deoarece atunci se vede ca iti pasa de tine ca daca nu v-ati certa tu ai face ce ai vrea el la fel si nu at fi interestai de relatie.Important e sa lasi si tu de la tine si el de la el.Mult noroc, bafta
Sunt 3 variante :
1. Puneti leocoplast pe gura
2.Impuscate
3.Leagati o piatra de gat si aruncate in apa
Daca ma cert nu inseamna ca nu-l iubesc! Noi nu prea putem sa nu ne certam, si sa trecem peste neintelegeri, acum ne-am propus sa facem acest lucru dar nu stiu daca vom reusi!
O fi stupid raspunsul lui xCookies dar functioneaza... din partea mea nu mai cauta cearta asa multa dk stati prea mult impreuna si te-ai plictisit cauti cearta din orice sau el sata nu stiu, ori va vedeti mai putin ori o terminati sa nu suferiti prea mult dupa. Salut
Certurile apar inveitabil odata cu timpul. Incearca sa vezi de ce va certati, si sa gasiti impreuna solutii. Si nu uita sa vorbesti mereu cu calm.
Bby20AnA întreabă: