anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa nu ma mai cert cu iubitul meu?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te certi inseamna ca nu-l iubesti! Incearca sa-l ierti atunci cand greseste, sa treci mai usor peste neintelegeri!

| goodSpirit a răspuns:

Pai depinde daca va certati din vina ta ar fi bine ca tu sa te schimbi dar daca el incepe totule e simplu inseamna ca nu tine la tine sau trateaza femeia ca pe o carpa cu care se sterge pe maini pentru a da bine in fata prietenilor ca are si el o iubita noi nu iti putem spune ce sa faci fa ce iti spune inimawinking

| nicol20 a răspuns:

Exact aceeasi problema o aveam si eu cu sotul meu mereu ma certam din orice si in fiecare zi pana la urma nu ne mai certam asa des. Daca stai sa te gandesti e normal sa te certi deoarece atunci se vede ca iti pasa de tine ca daca nu v-ati certa tu ai face ce ai vrea el la fel si nu at fi interestai de relatie.Important e sa lasi si tu de la tine si el de la el.Mult noroc, bafta

| RobertClaudiu a răspuns:

Sunt 3 variante :
1. Puneti leocoplast pe gura
2.Impuscate
3.Leagati o piatra de gat si aruncate in apa

| vladmR a răspuns:

Pai de ce va certati? Pe ce motiv? Ca doar asa din senin nu cred.

| Anonimuluscyk a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ma cert nu inseamna ca nu-l iubesc! Noi nu prea putem sa nu ne certam, si sa trecem peste neintelegeri, acum ne-am propus sa facem acest lucru dar nu stiu daca vom reusi!sad

| Anonimuluscyk a răspuns (pentru vladmR):

Ne certam din orice

| xCookies a răspuns:

Baga-i un san in gura si o sa vezi ca tace el smug laughing

| Anonimuluscyk a răspuns (pentru xCookies):

Raspuns stupid!

| Cretzu_CreTzu_1991 a răspuns:

O fi stupid raspunsul lui xCookies dar functioneaza... din partea mea nu mai cauta cearta asa multa dk stati prea mult impreuna si te-ai plictisit cauti cearta din orice sau el sata nu stiu, ori va vedeti mai putin ori o terminati sa nu suferiti prea mult dupa. Salut

| Ririru a răspuns:

Certurile apar inveitabil odata cu timpul. Incearca sa vezi de ce va certati, si sa gasiti impreuna solutii. Si nu uita sa vorbesti mereu cu calm.

Întrebări similare