| KissByUNgarOH a întrebat:

Ce sa fac...Sunt impreuna cu cineva cam de 8-9 luni si de la o vreme simt ca el nu ma mai place...adica tot imi zice ma ma iubeste, dar de la o vreme parca nici nu mais tie de mine.
Vorbeste mai des cu prieteni mei, el canta la chitara si face versuri, am vazut ca al alte fete abia cunoscute le-a dedicat poezii, mie niciodata nu.
Oare sa pun capat?

11 răspunsuri:
| rebela2011 a răspuns:

Este vizibil ca relatia voastra nu mai este ca la inceput! Poate ca si el simte la fel ca tine daca le dedica poezii altor fete! Ar trebui sa ai o discutie cu el si sa vezi ce simte pentru tine! Daca il vezi indiferent atunci ar trebui clar sa pui capat relatiei...altfel o sa se termine prost!

| KissByUNgarOH explică (pentru rebela2011):

Mduah.si cel mai prost e ca poeziile si cantecele sunt dedicate pentru cele 4 foste...

| deeadragutza2 a răspuns:

Baietii sunt greu de inteles. Ignora-l un timp sa vezi cum se comporta daca te cauta el pe tine. Poate vrea sa te faca geloasa sa vada cat de mult il iubesti. Discuta cu el si spune-i ce te deranjeaza si vezi cum reactioneaza. Daca reactioneaza prost ar trebui sa te desparti de el pentru ca mai tarziu o sa fie mai rau. Funda?

| marcelan25 a răspuns:

Pai,sti eu cred ca inainte sa pui capat relatiei, ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el,sa vezi ce are de gand in privinta ta,dupa aceea, sigur poti lua o hotarare, chiar daca iti va fi foarte greu! Iti doresc mult succes!

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Trebuie sa ii spui si lu chestia asta si sa ii ceri niste explicatii. Nu e normal ce face! Ce daca scrie versuri? Trebuie sa ti le dedice tie in primul si in primul rand, nu altor fete! Eu cred ca ii dadeam cu ceva in cap! Spune-i treaba asta, vorbeste cu el si vezi la ce concluzie ajunge-ti! Chiar daca ati stat 8-9 luni, nu are rost sa pierzi timpul alaturi de cineva care s-a schimbat complet si nu te merita! Eu iti urez bafta multa si vezi ce e de facut! Oricum, nu te lasa calcata in picioare! Pentru nimeni! Arata-i ca poti fi si tu rece ca el. Plateste-i si tu cu aceeasi moneda.

| Heather2001 a răspuns:

Da,e posibil sa se fi plictisit...te apreciez pentru ca ai reusit sa mentii o relatie atata timp(la mine cea Mai lunga a durat 3 luni, in afara de cea in care sunt acum)oricum at fi bine sa Mai vezi si alti baieti, de ce daca lui ii pasa de fostele tie sa nu-ti pese de fostii?laughingsucces!

| AlexGhencea a răspuns:

Bun, o fata foarte de treaba mi-a spus asa: "De ce nu crezi persoana care iti spune Te Iubesc, daca ea chiar o face" Iate dupa aceste cuvinte DESTEPTE

| KissByUNgarOH explică (pentru AlexGhencea):

Oare? Pur si simplu parca nu-l mai simt ca la inceput...
ma simt in plus...

| KissByUNgarOH explică (pentru AlexGhencea):

Oare? pur si simplu ma simt o piedica.

| Papusik a răspuns:

Mda cred ca ar trebui sa pui capat relatiei. Chiar esti in plus. Daca te iubea iti acorda tot timpul pe care il avea tie.
Te facea pe tine sa te simti bine, nu pe altele dedicandu-le cantecele lui. :d

| rebela2011 a răspuns (pentru KissByUNgarOH):

Poftim? Atunci este grav! Daca sunt si romantice trebuie sa ai o discutie cu el cat mai repede!