Sa caute aventuri cu tipe care vor tot aventuri si sa o faca protejat.
Daca nu e capabil sa faca sex fara sa lase acea tipa gravida sa ramana la ****.
Nu, nu cred in monogamie, nu am incredere in femei, poate o sa se schimbe asta candva, POATE, desi mi s-ar parea amuzant sa se schimbe.
Asta cu monogamia e o prostie, ami mult la musulmani, la femei tine la noi nu tine, de insurat e prea devreme, o iubita ar putea avea.
Mai întâi vreo doi trei patru ani de antrenament la labă, pe urmă o prietenă cu beneficii (sau mai multe) și abia pe urmă să aibă una doar a lui. (teoretic).
Corect era: Nu da! Nuuu!
Data viitoare fii mai atentă la clasă.
Interpretez gresit spusele mele Ray.Nu am spus sa te insori la 15 ani dar nici nu cred ca trebuie sa iti stea capul la sex.
E normal sa ai atractie fizica fata de o fata sau dorinta sexuala dar sa faci asta cand ai ocazia si cu cineva ce vrea nu sa umbli ca si un catel in calduri dupa toate pustoaicele din liceu sa vezi care se f..te.Nu cred ca asta e principalul lucru pe care trebuie sa il faci la 15 ani.
Te mai miri ca fac copii din varste fragede cand ei umbla dupa p.z.da cand nici nu stiu sa faca o l.aba sau ca organul acela pe care il au e unu si reproducator.
La 15 ani cred cã glumesti, un baiat poate atrage si pânã la 60-70 de ani femei atât timp Cât se mentine cu un fizic ok, si are cat de cat bani. Poate avea aventuri oricând, La 15 ani poate face usor sex mai ales daca e smecherul de cartier, de ce ar face o gresela atât de mare incât Sa fie doar cu una? Asta represinta frica indifirent ca ai 15 sau 25 de ani, parerea mea.
Monogamia poate fi facutã doar cu forta cel putin la fete, de aceea unii isi ard femeile si cred cã sunt niste draci. Ca pe una doar cu forta, o poti tine langa tine.
Sunt de acord cu tine. Vreau sa completez ce spuneai in ultima fraza.
In aceasta privinta femeile sunt de trei categorii: Pe unele le poti tine langa tine cu ****, pe altele cu forta, dar pe cele din a treia categorie nu le poti tine nici cu ****, nici cu forta.
Chestia e ca multi dintre noi am fi fericiti cu o bucata de pasaricã toatã viata.
Dar acum nu ai de ce sa le ti cu forta, cu cât incerci sa le obligi mai mult arãtând cat de obsedat poti fi pentru o singura pasaricã, cu atât iti scapa printre degete.
De aceea majoritatea le plac baietii rãi care nu prea le pasã de ele.
Am citit sau am auzit (nu mai stiu) un banc vechi, de pe timpul impuscatului, care mi-a placut.
Un barbat se casatorea a 4-a oara. Dupa ce oficiaza casatoria, ofiterul starii civile, il cheama pe barbat deoparte si il intreaba: cum de a ajuns la a 4-a casatorie. De ce a divortat de primele 3? I-a raspuns barbatul: prima era activista de partid. Nu auzeam de la ea decat: mai repede, mai mult, mai bine. A doua era asistenta medicala. Nu auzeam de la ea decat: una dimineata, una la pranz si una seara. A treia era invatatoare. Intruna imi zicea: repeta, repeta, repeta. Iti dai seama ca nu am mai putut fata niciuneia? zice arbatul.
Dar cu asta cum o sa te descurci? Pai asta este inginer agronom si mi-a spus: unde nu poti tu, vin armata si studentii.
Cat priveste faptul ca am fi multumiti cu o singura pasarica, nu accesez, cum nu acceseaza multi barbati. Dar cand se transforma din "péserike in vultúr" (vorba ungurului) ce te faci?
La 15 ani, masturbarea e sfântă. Despre ce aventuri vorbim? E un țânc care, când tremură, crede că f#te.Să fim serioşi!
Beastboy întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: