anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa faci cand tie si prietenei tale va place de acelasi baiat?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Renunt

7 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Eu as lasa sa treaca un timp de o luna doua sa vad pe care din noi doua le prefera si dca as observa caci pe prietena mea as lasa s-o iubeasca pe ea si eu mi-as cauta pe altcineva.

| georgiana a răspuns:

Una din voi trebuie sa cedeze si cel mai destept o face intotdeauna!

| StaRmAgiC a răspuns:

Cel mai simplu, il intrebam pe baiat daca ar fi sa aleaga din noi doua pe cine ar alege-otongue

| kllass a răspuns:

Il faceti fericit in acelasi timp pe baiat.In timpul partidei de fericire aveti grija ca el sa fie dotat cu cartonase de la 1 la 10 si sa va acorde note.La sfirsit faceti punctajul si care are punctajul cel mai mare ramine cu el.Totul sa fie facut contra timp.Nu se acorda prelungiri.

| Doa'Do a răspuns:

Daca sunteti prietene adevarate, renuntati amandoua la respectivul.Asa mi s-a intamplat si mie si prietenia a contat mai mult pentru amandoua happy. De fapt nu a fost placut... ne placea doar cum arata baiatul respectiv si ne-am dat seama amandoua cat de prost era baiatul, asa ca ne-am schimbat definitiv parerea despre el.

| SCUFY a răspuns:

Sa renuntati amandoua daca prietenia voastra este veche si curata, pentru un baiat nu merita sa rupi relatia cu o fata, am trait o asemenea poveste si a iesit urat, acum as vrea sa nu fi facut aceea alegere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il lasatzi balta amundoua... o prietenie (daca este o prietenie adevarata) nu se strica pentru un baiatwinking

Întrebări similare