Daca actul sexual are loc in preajma ovulatiei sansele de a ramane sunt destul de ridicate. Daca iti doresti un copil atunci perioada asta este cea mai favorabila conceperii unui copil.
Pentru ca a 10-a zi a ciclului menstrual sa reprezinte PRIMA ZI a PERIOADEI FERTILE (deci NU a OVULATIEI), respectivul ciclu menstrual in mod obligatoriu trebuie sa fie REGULAT si sa aiba lungimea de 28 de zile. Daca aceasta conditie este respectata, numai/doar in acest caz exista posibilitatea de a se putea forma o sarcina in cazul in care in mod sigur ajunge sperma IN VAGIN, insa si in acest caz probabilitatea se situeaza intre 5-8%, adica foarte foarte mica spre.....imposibila. Multa sanatate!
Am uitat sa Menționez Nu imi doresc sa raman si nu a ejaculat in mine. A trecut o saptamana de la eveniment si astăzi ma doare burta in zona pelviană, cred ca sunt ovarele
Daca ciclul tau tine 10 zile, nu ai cum sa ramai insarcinata!
Iar ovulatia nu se poate intampla pe ciclu!
Daca te doare burta, este probabil pentru ca ai gaze, sau ai mancat ceva rau, ori esti constipata, pentru ca nici o sarcinu nu are simptome mai devreme de 2-3 saptamani, de la fecundare!
Daca nu a ejaculat in vagin sansele de a ramane gravida sunt destul de mici, sub 3% iar manifestarile unei eventuale sarcini incep sa apara ceva mai tarziu.
anonim_4396 întreabă: