anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla cand daca esti la menstruatie si faci sex?

Răspuns Câştigător
| vykkusor a răspuns:

Poate sa se opreasca sau sa se inceapa o hemoragie... iar daca aveti sex neprotejat iubitul tau poate sa se imbolnaveasca...

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic special. daca nu folosesti prezervativ, exista un risc mare de sarcina. Riscul de infectii e mare pentru ambii parteneri daca nu folosesc prezervativ si numai pentru femeie daca folosesc.

| Rukhsandra a răspuns:

Asa...eu una n-as face sex pe "stop", ca mi-ar fi mie scarba si ma gandesc si la saracu' baiat... laughing

soothe
| soothe a răspuns:

Ti se face scarba de cele mai multe ori.

| βǿβǿ a răspuns:

Aduce barza un bebe'smug

Alte răspunsuri
| cremita a răspuns:

Inca nu mi-am inceput viata sexuala si vroiam doar sa stiu.De sarcina si de faptul ca nu este igienic am mai auzit.

| laurica_9682 a răspuns:

NU se face asa ceva, nu este bine pentru santatea ta ca femeie, se pot intampla lucruri grave de la o infectie pana la cancer. Ar fi bine sa rezistati ale 3-4 zile. Si daca partenerul te iubeste si te respecta, si se respecta si pe el niciodata nu iti va cere sa faci sex cu el in acea perioada.

| oana_7607 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu faci sex pana ce termini si apoi, iar daca partenerul e un obsedat da-i papucii. Nu merita sa-ti faci tie rau. Mie niciodata nu mi-a cerut iubitul sa fac ceva cand eram pe ciclu. Si e bine sa inteleaga...deci...NU FACE ASTA NICIODATA!