Tu nu patesti nimic doar daca are o infectie o primesti neavand latexu pe maciuca
Iti asumi riscul ca s-ar putea sa-ti manjesti ''cocoselul'' si sa-ti colorezi si ''ooutele'' in rosu ca de paste.
Da dar poate nu aveai de gand sa-l folosesti multi se arunca fara prezervativ - se mai rupe si ala nu e rezistent 100%
Te murdaresti, te poti infecta si risti sa nu faci mare lucru, ca fata la ciclu are dureri de burta si nu simte nici o placere.
Este unicul lucru pe care nu l-am recomandat niciodata, fiind cea mai scarboasa si jenanta perioada din luna, cand fata trebuie lasata in pace, ca este si asa cu dureri de burta si sensibila.
Se intampla ca ea nu simte nici o placere, pentru ca este in cea mai rusinoasa, dureroasa si murdara perioada a lunii, cu risc masivsa se produca infectii atat la ea cat si la tine, daca va zgariati din greseala.
Cred ca-i unica perioada din viata unei femei, cand este bine sa te abtii sa-i ceri sex, fiindca nu produci decat durere si dezgust, pentru nerabdare si insistenta.
Nu stiu daca e pe deplin adevarat ce zici. Stiu un cuplu in care sotia are un chef nebun de a o face in prima si a doua zi. Nu o fac, pentru ca e un subiect tabu. Dar ma gindesc cum ar fi fost daca o faceau... ☺
...:::.danut.:::... întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: