Inseamna ca esti bolnav, ai confundat pasarica cu wc-ul.Nu am mai auzit asa tampenie.In orice caz,daca s-a intamplat, spalaturi vaginale, pentru ca se poate infecta.
Deci...
lasati baiatul(fata) in pace. de ce sariti imediat in capul lui(ei). a pus o intrebare doar atat.
acum in momentul in care esti foarte excitat in general nici nu poti urina (este metoda organismului de a deschide calea sprematozoizilor...)
in ceea ce privete urinarea in vagin in alte conditii(adica urinarea ca deh vrei sa urinezi) problema este ca intr-o anumita masura contine chimicale care pot sa dauneze ( gen chiar si cei care folosesc urina ca medicament... da exista nu radeti nu beau prima si ultima parte a urinie care sunt considerate cele mai nocive)
sunt tot felul de oameni si nu poti spune ce e pervers si ce nu... asa cum unora le place jazzul unora le plac golden showers (vezi iri) ) asa ca daca gasesti pe cineva cu care sa faci asta si este in regula have fun...
Infine eu am pus intrebarea asta asa la caterinca ca naveam ce face... cum sa-mi iau eu un picior in co*ie sau un pumn in gura.nare cine sama bata
Vreau sa știți ca este adevărat cu urinarea in vagin acesta este diagnosticul pus de medici pentru fetiță mea fetiță mea era mereu uda pe chilotei am mers cu ea la urolog la ginecologie si da asta este o malformație din naștere nu urinează mult câteva picături si se va fc bine doar cu operație pentru a închide acel orificiu.
AlexEjmecheru întreabă: