Dezamagire, se v-a gandi ca poate va fi inselat daca el numai e in stare si rezolva altul treaba
Esti departe de subiect. Ani lumina. Ani grei dar spre dezamăgirea ta...da sunt barbati care nu știu sa satisfacă o femeie probabil faci parte din acea categorie care nu poate accepta asta
Și vorbele tale ma lasa mai mult decât rece, nu îți mai răci gura degeaba pe aici. Dar mersi pentru ca m-ai făcut sa rad jumătate de secunda
Daca dai numai de trotinete probabil că nu ai fler, nu știi să îți găsești un partener ideal, pe placul tau! Nici tu poate nu îi dai vreun imbold încât să te satisfacă, din ce vad pari cam frustrata că nu ai și tu parte de...
Daca erai ce trebuie stăteau altfel lucrurile
E bine că măcar știi să scrii!
O zi plăcută!
Tu nu poți impresiona nici propria așteptare pe alții cu atât mai puțin.
Cu citate de astea de duzină de pe Tiktok nu prea merge!
Sper sa îți găsești un partener ideal, un bărbat adevărat.
Depinde de situație, de obicei ar trebuie sa existe măcar 10-20 de acte de dragoste pentru a decide că acel individ nu evoluează suficient in arta sexului. Eu am pățit cu prima fată cu care m-am culcat, ea fiind experimentată, a zis ''mai repede'', ''mai tare'' si gata, doar gandul care m-a facut sa cred ca nu o satisfac, a facut sa imi piară tot cheful. De atunci nici ca am mai vrut sa incerc, mi-a lăsat oricum un gust amar că sexul e oribil, dacă nu e cu persoana potrivită.
Stima de sine scăzută, iar dacă așa se pune problema, sigur nici tu nu ești apreciata in viața de zi cu zi și încerci să i-o dai unde-l doare cel mai tare, e sau nu așa?
George0197 întreabă: