Il atingem cu un scop, pentru ca ne place, ne excita Multi, inclusiv eu, am musca din el )
Mda, am si eu o colega la scoala, ma inebuneste, ei nu-i place de mine adica poate crede ca-s simpatic dar nu ma iubeste , si are un fund, mai ales cand o vezi in colanti negri, transparenti waaw, imi vine sa sar pe ea. Intr-adevar te exciti dar asta e, iti iei o gagica buna si ii faci treaba pentru a-ti potolii hormonii .
Simtim ambozie cum ne curge pe bune...pnm ne excita si ne place...euntem baieti nu avem nevoie de scuza sa mangaiem un fund
Simtim ca ne excita si ne face o placere foarte mare, mai ales daca ai pe ce pune mana.
Nu stiu de altii, dar mereu cand am facut asta am simtit fundul fetei respective
Eu cel putin simt un corp strain. Depinde de caz daca e o persoana careia ii porti sentimente e cum ti-ai atinge corpul.
Simt ca berea din mine vrea sa iasa afara....sunt pe o ramura in care nu se pune accent pe gramatica....cu toate astea stiu de 3 ori mai multe ca tine
`ai,lasa-ma! Nu s-ar zice. Dupa rezultate si timpul de pe site, ca stii mai multe decat mine.Nu vorbi fara sa cunosti persoana.
Nu e valabil oare si in cazul tau? din cauza asta suntem cum suntem, deoarece e mai interesanta gradina vecinului decat a noastra.cu ce te incalzeste pe tine daca nivelul meu de cultura e mai mic decat al tau?
Nu ma incalzeste.Dar tu ai abordat acest subiect. Legat de cultura generala.Berea de care spuneai nu are legatura cu asta.In fine, o dupa amiaza placuta.Bafta.
Daca fata respectiva are sub 15 ani sau peste 25 de ani ori ma voi simti ca la casa de copii ori ca la azil.
Nu am mai specificat ce varsta trebuie sa aiba oricum este peste 15 ani si in nici un caz >25
Daca e o fata pe care o iubesti sau care are forma, mama. hormonii in actiune te exciti, ce se poate intampla? Mai ales in colanti. mama. =p~ Colanti+forme = Placerea baietilor =p~
Cand vezi un fund "Bun" si vrei sa pui mana pe el nu te mai gandesti la ce e in jur.Pur si simplu "Boom".E ca si cum umbli prin desert 3 zile fara apa si a 4 zi vezi o oaza.)