Stiu de cand te chinui...
Baiatul asta e culmea!
Mult noroc, nici nu mai stiu ce sa zic!
Unul dintre ei ar trebui sa renunte la timiditate si sa faca primul pas ( baiatul preferabil ) sau daca nu, prietenii din jurul lor sa faca cumva sa ii aproprie. Sper ca te-am ajutat
Sa-i oblige cei din jur sa joace "Adevar si Provocare"?
Pentru ca numai cei din jur ii mai pot ajuta, la gradul asta de timiditate!
Cere-i, draga mea, un id de fb sau mess si incepeti sa discutati macar in mediul virtual!
Fa ceva!
Dar uite m-am gandit ca luni sa joc carti cu colegii( ca am m-ai jucat) si sa-l chem si pe el, ca e doar un joc pan la urma..si asa mai vorbim una alta.dar parca vad ca nu va vrea sa joace.
Sa-l cheme colegii, sa insiste!
Nu-l chema tu...
Doamne!
Bine ca nu-l chem numai pe el, chem toti baietii (ca oricum sunt doar 6) ..si poate vine si el. daca nu, asta e..macar am incercat ceva.
Multumesc mult, si da ma chinui de mult...dar pff,"dragostea" asta m-a prostit..si e nasol ca ok daca nu ma placea acceptam, dar indiferenta nu-i sunt. ..si n-as vrea sa sfarsim prin a fi 2 prosti care s-au placut si atat.
La stadiul la care ati ajuns, nu sunteti departe, unul din voi TREBUIE sa isi ia inima in dinti si sa vorbeasca!
Si din pacate eu sunt aia dar asta e, o sa incerc...macar atat, sa nu raman cu regretul ca ce-ar fi fost daca.
Mi se pare corect, in definitiv si la urma urmei, n-ai nimic de pierdut, stii ca macar ai incercat!
Incearca sa vorbesti cu el prin msj sau p mess/fb asa o sa va mai cunoasteti mai mult si o sa mai scapati d rusinea dintre voi
Mutubal întreabă: