| MaiaMartinas a întrebat:

Ce spuneti de 2 prosti care se plac reciproc dar nu recunosc asta, din cauza ca amandoi sunt timizi? (si sunt amandoi in clasa a 10-a.dar ei nu isi vorbesc), ce ar trebui sa faca in situatia asta?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stiu de cand te chinui...
Baiatul asta e culmea!
Mult noroc, nici nu mai stiu ce sa zic!

12 răspunsuri:
| AndreiPiticu99 a răspuns:

O sa moara singuri:d xD

| OMaria04 a răspuns:

Unul dintre ei ar trebui sa renunte la timiditate si sa faca primul pas ( baiatul preferabil ) sau daca nu, prietenii din jurul lor sa faca cumva sa ii aproprie. Sper ca te-am ajutat happy

| neutrino a răspuns:

Daca nu (va) vorbiti, atunci jucati mima.

greece12
| greece12 a răspuns:

Sa-i oblige cei din jur sa joace "Adevar si Provocare"?
Pentru ca numai cei din jur ii mai pot ajuta, la gradul asta de timiditate!
Cere-i, draga mea, un id de fb sau mess si incepeti sa discutati macar in mediul virtual!
Fa ceva!
happy

| MaiaMartinas explică (pentru greece12):

Dar uite m-am gandit ca luni sa joc carti cu colegii( ca am m-ai jucat) si sa-l chem si pe el, ca e doar un joc pan la urma..si asa mai vorbim una alta.dar parca vad ca nu va vrea sa joace.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru MaiaMartinas):

Sa-l cheme colegii, sa insiste!
Nu-l chema tu...
happy
Doamne!

Bine ca nu-l chem numai pe el, chem toti baietii (ca oricum sunt doar 6) ..si poate vine si el. daca nu, asta e..macar am incercat ceva.

Multumesc mult, si da ma chinui de mult...dar pff,"dragostea" asta m-a prostitlaughing..si e nasol ca ok daca nu ma placea acceptam, dar indiferenta nu-i sunt. ..si n-as vrea sa sfarsim prin a fi 2 prosti care s-au placut si atat.

greece12

La stadiul la care ati ajuns, nu sunteti departe, unul din voi TREBUIE sa isi ia inima in dinti si sa vorbeasca!
happy

Si din pacate eu sunt aialaughing dar asta e, o sa incerc...macar atat, sa nu raman cu regretul ca ce-ar fi fost daca.

greece12

Mi se pare corect, in definitiv si la urma urmei, n-ai nimic de pierdut, stii ca macar ai incercat!
happy

| florin2192 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el prin msj sau p mess/fb asa o sa va mai cunoasteti mai mult si o sa mai scapati d rusinea dintre voi