Depinde cum se manifestă și care sunt limitele ei. Mai mult sau mai puțin exista dependenta cel puțin emoțională în toate relațiile
Tu esti persoana ta, intreaga, complexa fara partener. Partenerul e pentru a te motiva, pentru respectul reciproc. Dragostea nu te intregeste, dar iti da putere, te invata, te incurajeaza. Dragostea adevarata nu cauta explicatii si pretexte de gelozie.
De cee? asta e un joculet de al lui ca sa nu se plictisească ea?
Poti sa-mi spui te rog frumos la ce te referi prin "joculet"?
Dah o tipa plictisita, e o relatie distrusa.
Joculet in sensul ca el o face dependenta, mentine relatia picanta, ceva gen
Ori te referi la dependenta financiara, oferindu-i sex... pentru ca te intretine financiar?
Asta inseamna prostitutie!
Nu,lol.Nu ma refer la asta. Nu ovbservi ca toata lumea a inteles ca am zis de dependenta emotionala?
In primul rand, nu ai specificat la ce fel de dependenta te-ai referit.
Si cum ceilalti au raspuns. referindu-se la cea emotionala, eu am decis sa vorbesc de cealalta latura: financiara, care este de fapt, adevarata latura care creaza dependenta si batalii acr\erbe ca-i vorba de impartit ceva.
Ca cea emotionala, nu creeaza nici o dependenta, dar creaza obsesie, a unuia care refuza sa accepte realitatea, agatandu-se cu disperae de celalat partner si refuzand sa plece sau sa iasa din relatie, chiar daca vede ca nu mai este iubit si nu i se mai accepta prezenta.
Astia sunt deja oameni patetici.
cand ajungi sa te milogesti si sa te lasi calcat in picioare de celalalt, doar pentru ca te incapatanezi sa nu-l lasi sa plece si-l tii legat cu forta de tine.
Lyndsey întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: