| Ade1998 a întrebat:

Ce trebuie sa fac sa ma apropii de baiatul de care imi place si sa ii dau de inteles ca imi place de el? Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| FoarteTareFrate a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa il urmaresti, sa pari disperata. Pur si simplu observa despre ce ii face placere sa discute si adu in vorba acestea la intamplare. Intreaba.l ce muzica asculta, de exemplu, si roaga.l sa iti trimita niste melodii... spune.i peste o zi ca ti.au placut mult si ca aveti gusturi comune, intreaba.l ce altceva ii mai place si amuza.te cand se dovedeste a fi ceva comun. Contactul vizual conteaza foarte mult. De aceea, nu ar fi rau sa incerci sa-i arati ce simti printr-o serie de priviri inocente. De asemenea, nu uita sa-l privesti in ochi cand vorbeste cu tine, dar nu fii insistenta.De fiecare data cand se uita la tine, zambeste-i subtil si elegant. In acest mod ii dai de inteles ca il placi, iar daca iti intoarce gestul, inseamna ca exista o sansa ca sentimentul sa fie reciproc. Pe de alta parte, statutul de "amicitie" sau "prietenie" iti poate da un avantaj in plus. Te poti folosi de acest pretext, pentru a-l atinge prieteneste in timpul discutiilor. Poti sa il strangi de mana, sa il atingi pe umeri, sa il prinzi de mana sau chiar sa iti pui capul pe umarul lui. Aceste semne de apropiere fizica dintre voi, este imposbil sa nu ii dea de gandit. Cel mai important, ai rabdare, asta nu se rezolva intr.o saptamana decat daca ai mare norochappy. Si daca observi ca nu e interesat deloc, renunta, nu ii da sansa sa spuna apoi ca erai moarta dupa el. Bafta! happy Fundita?happy

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cine te opreste sa nu te apropii de el? Daca merge prea repede, ii faci cu mana (ca si la ocazie) si trebuie sa se opreasca. SI atunci ii spui oful tau. Si ca sa fii sigura ca nu pierzi nimic, poti sa-l si pupi.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Printro prietena transmite-i ca vrei sa-ti fie priete. Apropierea, mai tarziu, dupa raspuns.

| Awesom a răspuns:

Daca ala nu raspunde la semnalele tale luminoase ca esti disponibila si mai ales disperata dupa el, inseamna ca ori nu te place si o place pe prietena ta cea mai buna, ori e gay, ori e prost si nu-si da seama ca tu esti lesinata dupa el.

| Criss197 a răspuns:

Pai...incearca sa te bagi in seama cu el pentru un scop, cat e ceasul sau sa il intrebi daca a vazut o persoana sau unde se afla un magazin, si incearca sa ii apari mereu in cale, gen unde e el acolo " din coincidenta" sa fi si tu, si sa il privesti frumos si sa ii zambesti si cand il prinzi singur sa te bagi in vorba cu el tot asa despre ceva penal prima oara, apoi cand va mai intalniti sa va salutati si sa vorbiti si tot asa pana veti ajunge la o relatie de amicitie, iar mai departe e simplu.

| gingergirl1 a răspuns:

Criss are dreptate laughing
Exact asa m facut si eu big grin Il intrebam tot felul de chestii banale:"cand e meci la noi la stadion sau la ce ora,"Buna, ai vazut-o pe x? " laughing Cu totul ca eu nu o cautam laughing Siimi raspundea baiatu' love struck Cand il vad pe strada il salut...am vorbit cu el de mai multe ori,m-a intrebat unde stau,daca sunt demult mutata prin cartier si etc
Acum daca e si el putin inteligent cred ca si-a dat seama ca imi place de el...
Nu e chiar asa de complicat,fa si tu ce am facut eu,intreaba-l chestii banale,fa-te ca te intalnesti cu el "din intamplare", fa-l sa rada, zambeste-i si abordeaza un subiect de discutie de care este interesat : gen prima oara cand am vorbit cu tipul de care imi place am vorbit numai despre fotbal, l-am dat pe spate, clarrr rolling on the floor

| Ade1998 explică (pentru gingergirl1):

Dar eu vorbesc cu el in fiecare seara, ne salutam cand ne vedem, vorbim, dar nu stiu cum sa ii dau de inteles ca il plac. oh go on

| gingergirl1 a răspuns (pentru Ade1998):

Pai atunci e bine puppy dog eyes
In situatia asta,de ce nu esti sincera cu el si nu ii spui ca il placi? Eu nu prea am avut ocazia sa ii spun dar voiam sa ii spun (nu stiu ce ma apucase intr-o perioada,e poveste mai lunga laughing dar am vrut sa ii spun face in face,nu pe facebookwinking,pentru ca voiam si eu sa ii vad expresia fetei sau ce va zice si etc Dar nu a fost ss fie,l-am asteptat intr-o seara (de fapt doua thinking,cand venea el de la scoala dar nu am dat de el laughing Pe bune,chiar ii spuneam, nu stiu de unde imi luasem atat curajhee hee ma rog.
Hai ca am vorbit prea mult despre mine laughing Acum la tine, eu cred ca daca "il duce un pic capul" -scuze expresia, si-a dat seama ca il placi.Dar eu raman la idee mea :Scurt si la obiectwinking
gen "Mie place tine, tu place mine?" rolling on the floor

| YummyDkRich a răspuns:

Mergi spre el asa te poti apropia sigur