anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa faci intr'o relatie?
Adica sa ne plimbam cu iubita/iubitul sa ne tinem de mana sa ne facem fericiti. Continuati...

7 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Sa va giugiulitzi, sa faci ca rel sa NU fie monotona, sa fi euforic mereu, sa nu va suparatzi unul pe celalalt, sa ii ridici zambetul mereu, hmm sa o ajuti la gatit, sa aduci bani in casa, sa ii zc unde te duci, sa fi la zi cu "plata" sa va luati o casa, imprumuturi la banca, dupa acel job frumos platit "partzial", urmeaza puradeii, de la 1 in sus, si-aici devine prb k femeie nu m are chef sa faca amore, aici sa nu o mintzi k ai inshelaltoo, doar ca tu ai vrut sa faci dragoste cu ea, si...in cele din urma nu ai m rezistat, etc, si de aici mai continua! Concluzia : E greu sa ai o relatzi "stabila" in tara in care traim, mereu ne gandim la ziua de maine, la bani, si nu stiu daca mai avem timp si de "noi"!

Răspuns utilizator avertizat
| 0IoAnA0 a răspuns:

Sa va sarutati din cand in cand...sa ii faci complimente, sa ii acorzi atentie, sa o/il suni de max 2 ori pe zi, sa ii faci cadori nesimnificative. happy

| camesita25 a răspuns:

In primul rand trebuie sa comunicati, asa ajungeti sa va cunoasteti si sa aflati ce-i place celuilalt.Pe urma sa fiti atenti unul cu celelalt,sa va sunati,sa va dati un sms de noapte buna,din cand in cand baiatul sa-i ia cate o floare, crede-ma fetele nu vor luna de pe cer, vor doar sa fie bagate in seama si iubite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca intr-o relatie de prietenie dar si cu saruturi si treptat cand se capata un grad de seriozitate al relatiei se trece la intimitati.

| Sun life a răspuns:

rolling on the floor) Cam stupida intrebareaa. Cand esti intr-o relatie faci ce simti, trebuie sa fii cat mai spontat ca daca planifici tot o sa fie plictisitorr si se ajunge la despartiree. Trebuie sa fii sincer/a si sa spui mereu lucrurilo pe fata.Nu insista si nici nu fii naiv/a. Cam atat am avut de spus. mult succes:*

| Roxutzaa a răspuns:

Hmmm as avea eu ointrebare... big grin Sunt intr-o relatie stabila.El se implica in relatie dar sunt 100%sigura ca ma iubeste... Cred ca nu stiu cum sa`si arete sentimentele. Ce ar trebui sa fac?