Sa va giugiulitzi, sa faci ca rel sa NU fie monotona, sa fi euforic mereu, sa nu va suparatzi unul pe celalalt, sa ii ridici zambetul mereu, hmm sa o ajuti la gatit, sa aduci bani in casa, sa ii zc unde te duci, sa fi la zi cu "plata" sa va luati o casa, imprumuturi la banca, dupa acel job frumos platit "partzial", urmeaza puradeii, de la 1 in sus, si-aici devine prb k femeie nu m are chef sa faca amore, aici sa nu o mintzi k ai inshelaltoo, doar ca tu ai vrut sa faci dragoste cu ea, si...in cele din urma nu ai m rezistat, etc, si de aici mai continua! Concluzia : E greu sa ai o relatzi "stabila" in tara in care traim, mereu ne gandim la ziua de maine, la bani, si nu stiu daca mai avem timp si de "noi"!
Sa va sarutati din cand in cand...sa ii faci complimente, sa ii acorzi atentie, sa o/il suni de max 2 ori pe zi, sa ii faci cadori nesimnificative.
) Cam stupida intrebareaa. Cand esti intr-o relatie faci ce simti, trebuie sa fii cat mai spontat ca daca planifici tot o sa fie plictisitorr si se ajunge la despartiree. Trebuie sa fii sincer/a si sa spui mereu lucrurilo pe fata.Nu insista si nici nu fii naiv/a. Cam atat am avut de spus. mult succes:*
In primul rand trebuie sa comunicati, asa ajungeti sa va cunoasteti si sa aflati ce-i place celuilalt.Pe urma sa fiti atenti unul cu celelalt,sa va sunati,sa va dati un sms de noapte buna,din cand in cand baiatul sa-i ia cate o floare, crede-ma fetele nu vor luna de pe cer, vor doar sa fie bagate in seama si iubite.
Hmmm as avea eu ointrebare... Sunt intr-o relatie stabila.El se implica in relatie dar sunt 100%sigura ca ma iubeste... Cred ca nu stiu cum sa`si arete sentimentele. Ce ar trebui sa fac?