| Alexiamano a întrebat:

Ce va atrage la o fata(la corp)?

Răspuns Câştigător
| NotNamed a răspuns:

Sa fie medie. Nici grasa sau slaba, nici cu forme prea voluptoasele sau pe minus. Si de preferat sa nu aiba tatuaje exagerat de multe.

11 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Am o obsesie cu parul, sa fie stralucitor, des si destul de lung, zambetul, ochii, la corp nu ma intereseaza sa fie mega bombata, mi-au placut si tipe fara cine stie ce forme, adica alea treceau pe plan secund daca imi placea ea cu totul, e ok sa aiba, nu sunt ipocrit sa zic ca nu m-as uita la una care are forme, dar sanii foarte mari nu-mi plac, sa fie acolo medii, fundul cat sa aiba ceva si acolo, sa nu fie dreapta, sa aiba macar mici proportii. Neaparat sa fie cat de cat scunda, daca e mai inalta decat mine (peste 1, 80) nu imi mai place asa mult. Poate sa fie si slaba, dar si plinuta putin nu m-ar deranja.

| Sofer a răspuns:

Sânii lăsați cu burta.

| Apokales a răspuns:

La corp ma intereseaza sa nu fie grasa, dar sa aiba fata placuta. Prefer una slaba si fara forme, dar cu fata placuta decat una cu forme si cu o mecla de-ti vine sa versi.

| darrio2007 a răspuns:

Tot ce este frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundul mare, super mare și rotund exact ca o clepsidra. In special și sânii. Asta mă atrage fara sa ii vad personalitatea.

Ceva gen.
https://i.pinimg.com/......426a53.jpg

Mă atrag și alte chestii, dar nu țin de corp. Depinde daca are ceva special și dacă reușește să mă seducă. Îmi e indiferent daca e slabă, medie sau puțin de tot mai "plina"

| UnDiavol a răspuns:

Dacă nu există iubirea nu există nimic ce faci cu corpul? Ce este ia un obiect?

| RAY a răspuns (pentru UnDiavol):

Da este un obiect care oferă sex.

| UnDiavol a răspuns (pentru RAY):

Nu ma surprinde nimic la microbi si paraziții ca tine sunteți în stare de orice nu ma mira nimic la mizerile ca tine punct.

Vezi ca tragi concluzi aiurea pripite

Eu ma refer cand nu atragi sexul opus, doar de asta ai parte, sex contra cost, eu asa m-am referit

| Tatsel a răspuns:

Abdomenul