Sa fie medie. Nici grasa sau slaba, nici cu forme prea voluptoasele sau pe minus. Si de preferat sa nu aiba tatuaje exagerat de multe.
Am o obsesie cu parul, sa fie stralucitor, des si destul de lung, zambetul, ochii, la corp nu ma intereseaza sa fie mega bombata, mi-au placut si tipe fara cine stie ce forme, adica alea treceau pe plan secund daca imi placea ea cu totul, e ok sa aiba, nu sunt ipocrit sa zic ca nu m-as uita la una care are forme, dar sanii foarte mari nu-mi plac, sa fie acolo medii, fundul cat sa aiba ceva si acolo, sa nu fie dreapta, sa aiba macar mici proportii. Neaparat sa fie cat de cat scunda, daca e mai inalta decat mine (peste 1, 80) nu imi mai place asa mult. Poate sa fie si slaba, dar si plinuta putin nu m-ar deranja.
La corp ma intereseaza sa nu fie grasa, dar sa aiba fata placuta. Prefer una slaba si fara forme, dar cu fata placuta decat una cu forme si cu o mecla de-ti vine sa versi.
Fundul mare, super mare și rotund exact ca o clepsidra. In special și sânii. Asta mă atrage fara sa ii vad personalitatea.
Ceva gen.
https://i.pinimg.com/......426a53.jpg
Mă atrag și alte chestii, dar nu țin de corp. Depinde daca are ceva special și dacă reușește să mă seducă. Îmi e indiferent daca e slabă, medie sau puțin de tot mai "plina"
Dacă nu există iubirea nu există nimic ce faci cu corpul? Ce este ia un obiect?