1 aspect fizic=barbati
2 aspect fizic, statut social =femeile
3 comportament, limbaj, umor, inteligenta
frumusetea din interior sunt povesti, orice fata se uita la aspectul tau fizic sau la banii tai
conteaza aspectul fizic foarte mult dar mai mult pentru barbati
Eu mai intai verific daca este destept, daca avem lucruri si subiecte de discutie in comun si daca arata asa http://www.google.ro/......tp?/imgres sau asa http://images.moviefanatic.com/......ranco.jpg. :)))
Inainte sa il cunosc mai bine verific daca nu e retard. :))) funda?
Asta am aflat pe propia experienta crede-ma ca nu a fost prea frumos,in timp am acceptat realitatea,toate imi spuneau nu conteaza fizicul si dupa intarnire nu ne potrivim atunci m-am gandit ca conteaza si aspectul si fatul ca na nu am banii, ce pot face decat sa nu accept realitatea asa cum este ea, am cautat sa caut motive am gasit destule, traim intro lume materialista nimenui nu-i pasa de asa zisul suflet si doar de propiu interes, tenks de funda
Tot ce ai spus acum a fost din suflet si ca ai dreptate in continuare ce sa faci gasesti o fata rar sa ii placa la tine nu ca esti bogat sau frumos dar numai asta conteaza la fete
Cezar isi doresc la fel, dar cum ai spus si tu fetele se uita la fizic si la buzunar foarte rar cauta o persoana care sa o iubeasca prin altecva asta e realitatea desi e trista
Stii la mine in cartier toate fetele le place doar cei cu bani sau aspect fizic si ele mai spun ca baieti sunt niste ceoroi depinde si de ei dar eu nu sunt asa daca noi suntem niste ceoroi ele ce mai sunt.Si nici o fata nu stie ce e in sufletul baiatului pe ea o intereseaza bani sau aspectul fizic sa zicem daca nu mai are bani gata bye bye oh ce sa faci mi-as dori in viitor sa gasesc o fata cu adevarat speciala m-am plictisit de pitipoance sau cum s-ar numi.
Sincer, eu vreau sa fie frumos sau macar acceptabil. Serios acum, nu cred ca si-ar dori cineva ca partenerul/partenera sa fie respingator/respingatoare. Dar degeaba e frumos daca e un prost, nesimtit sau mai stiu eu ce. Chiar am un baiat in clasa care este foarte dragut ca aspect, dar personalitatea lasa de dorit. Deci si caracterul conteaza pana la urma. Eu personal as vrea sa fie optimist, romantic, sa vorbeasca frumos, destept, sa stie sa se poarte cu fetele si sa nu vrea doar ***. Asta in niciun caz, mi se pare o prostie. Normal ca daca in acel cuplu exista iubire si intelegere (ca sa nu mai zic de varsta) se va ajunge si la asta. Doar ca atunci nu se va mai numi ***, se va numi dragoste.
Deci, mai pe scurt, pentru mine conteaza si aspectul si caracterul.
O zi frumoasa!
Mutubal întreabă: