Buna Iuga...
Se spune ca fetele se ghideaza dupa aspectul tatilor...asa si eu
El are o firma...deci e destept
Are ochi albastri....care ma innebunesc la baieti
Joaca fotbal....deci are un aspect fizic si e frumos...asa sa aiba si iubitul patratele.....pentru ca si ei am micutr
Să fie morocănos, sufletist și alintat. Nu mă interesează dacă are mintea lui Einstein, atât timp cât judecă și gândește.
Urat sa nu ti'l ia alta, inteligent sa faca banii sa ai ce cheltuii cu un golan nu'i asa? ))
Urat sa nu ti'l ia alta, inteligent sa faca bani sa ai ce cheltuii cu un golan nu'i asa? )
și dacă e doar frumos și atât ce fac cu el? îl țin într-o vitrină și îl admir din când în când? să știi că și proștii fac bani
Un prapadit mi-ar trebui - de ce?! Sa ma bata/insele, trateze ca pe o carpa? Nu,multam!
Cel putin eu cautam un baiat prezentabil- nici umeras,nici de o tona. Daca e grasut,nu gras! Ci grasut - mai slabeste el,nu-i bai.
Acum daca e super inteligent la scoala, nici sa schimbe o priza nu stie. Dar, are cap si face bani astfel incat sa poata plati pe cineva sa schimbe priza aia. Sau,daca e un tip care 'se descurca' la scoala/facultate dar stie sa faca practic mai de toate - mester, sa lucreze, repare, etc - iar e bine.
Dar daca e un prost si un lenios care nici nu invata la scoala, dar nici nu stie sa faca nimic prin gospodarie, ala e un parazit, un om pe care eu personal il consider gunoi si fug de el ca de... gunoi!
Daca arata super - stii ce se intampla, nu mai scriu ca deja cred ca am scris de 10 ce e de fapt.
Deci tipul sa nu fie urat ca nu stiu ce, dar nici prost ca noaptea. Cam astea ar fi gusturile mele ( plus : sa fie considerabil mai inalt, nu doar cu cativa centimetri)
Dar poate ca am mai uitat din criterii, pentru ca nu a mai fost nevoie sa le mai aplic
Sunt baiat si imi zic parerea ca:
Sunt destept si destul de frumusel (dupa parerea mea logic)
ma abtin la injurat si vorbitul in stil vulgar sunt prea bun cu persoanele pe care nici nu le cunosc si sunt sensibil.
si
Pentru NIMIC IN LUME nu am sa ma fac un prabadit de golan, badboy si fuckboy...
Eu cred ca doar fetele proaste(de gen curve) se i-au dupa asa baieti.
Daca fata e desteapta sigur ca va alege varianta 2.
Daca esti ca si in varianta a2-a, nu crede ca e ceva gresit, din potriva midreste-te cu asta.
Atragem ce suntem si respingem ceea ce nu suntem. Degeaba iti formezi o imagine fantezista a persoanei de care te simti atras, cand de fapt vei ajunge sa ai o relatie stabila tot cu cineva care are mai multe puncte de intersectie cu tine. Eu, personal, sunt o tipa mai ciudata. De asta am si interese mai "ciudate", din punctul de vedere al unui om de rand. Pentru mine chiar nu conteaza aspectul fizic. Si la faza asta nu poate veni nimeni sa ma contrazica aratandu-mi o poza cu un cocalar ***, fiindca e mai mult decat evident ca o persoana de acel gen nu e vreo fiinta intelectuala sau ezoterico-spirituala. Gasesc atractive trasaturi unice ale oamenilor, dar pe primul loc ramane inteligenta. Conteaza sa fie deschis la minte(nu de alta, dar s-ar speria de gandurile mele profunde si neortodoxe), sa abordeze teme cum ar fi filozofia, psihologia, politica, you know, stiinte sociale si teme controversate. Imi place o persoana cu sentimente puternice, ce isi studiaza si accepta adancurile adancurile. Poate ar constitui un plus si sa fie interesat de ocult si paganism, doar ca si teme de discutie at least. Cam asta aveam de spus. Sper ca te-a ajutat cu ceva raspunsul meu.
Parerea mea este ca valabil la ambele sexe
1 nu stim ce vrem de fapt daca am sti nu am face greseli simplu nu?
2 nu noi hotaram ceea ce ne place, tie daca isi place o blonda care arata beton tu decizi sau mintea ta?
3 nu e vorba de secole, noi suntem de fapt in urma cu 10 mii de ani sau chiar mai mult, omul nu a evoluat deloc nici fizic nici mental, da tehnologia geniile nu noi, acelasi alegeri le avem de milioane de ani
cum eram vanatorii avem muschi nu vezi ca toate sunt topite sunt patratele, nou nu aveam burta nu exista asa ceva, mergeam si 40, 50 de km,alergam mult si rapid dupa vanat, acelasi alegerii le au si primatele ca si noi, daca am studia o femela de cimpanzeii nu exista nici o dieferenta de fapt multi pshiologi au putut explica comportamentul uman prin exprimente cu animale ghici ce si noi suntem ca ele,ai motan? crezi ca daca motanul tau sau cainele tau e un urat cu burta lenes e alfa? nu,nici un caz, la o femeie i place un mascul mai ales alfa da, toti incontient ne supunem acestor masculii superiori noua uni din ei sau remarcat prin banii, alti prin inteligenta alti au cate putin din toate, femeiile care alerga dupa banii alearga de fap dupa un bun vanator care sai asigure un camin, viitor
fizicul conteaza mult, inaltimea dar repet noi avem doar alegeri indentice ca un animal
Inteligent, frumos si bogat.
Ca na, vorba aia, "decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos".
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: