Eu unul aveam 18 ani şi a fost ok nu voi uita niciodată aceea zi, erea şi mai mare ca mine cu ceva experienţă deci ma făcut praf...
Nu si intrebari mai aveti
insa daca sa fiu cinstit 1 daca am facut sex pe la vre 11 ani, cei drept habar n-aveam ce-i asta insa auzem ca cei mari fac sex, ei si am incercat si noi(eu cu o colega de clasa(vecina), insa m-am simtit ca dracu, a 2 oara am avut la 18 ani la o petrecere(numai ca eram beat si nu-mi mai amintesc)
16 jum...mam simtit bine pentru ca eram relaxata dar imi era si putin frica...nu m-a durut prea tare plus ca eu o facusem din dragoste el nu dar nici nu m-a folosit pentru ca apoi am ramas impreuna inca 8 luni.
Prost esti tu, nici nu dai dovada de 18 ani esti doar un retard cum sa-r zice
La 13 ani jumate a fost prima oara si fata avea experienta a fost cam ciudata treaba eram rusinost si mai multe...
17 ani... a fost superb, plus ca cel cu care am facut avea 20, si mai multa experienta... m-a durut destul de tare dar a fost o experienta de neuitat :*
La 15 ani, ea avea 19 si ne-am cunoscut prin fratele meu care a mai facut sex cu acea persoana si de aici a plecat totul