Depinde de baiat! un baiat se maturizeaza mai greu decat o fata! sunt unii ce la 25 de ani nu's maturi si t iei de cap ce fac si cum gandesc! depinde de fiecare, unii la 15 altii la 16 altii la 18 altii niciodata! la varstele mici 12-15 ani nu stii la ce sa t astepti, bine daca e asa nu stii de la unu de 30 la ce sa t astepti, k idee la varste mai mici nu-i indicata o relatie! relatiile apar dupa varsta de 17 ani! alea mari durabile, care implica seriozitate, comunicare, responsabilitate, etc! eu raman la principiu k o copilarie trebuie traita! ii normal sa-ti placa de unu si de altu k at incepi "sa cresti", da nu-i normal sa faci in copilarie ce fac oamenii mari.traieste si la baietii k de ei o sa ai parte fie k vrei fie k nu o viata intreaga! sunt copii sunt prosti si nu poti face nimic deocamdata! trebuie sa mai creasca.la fel si u.creste si apoi.bafta mare
Dupa ce baiatul ajunge intr-un anturaj prost, in care toti se lauda ce au si ce au facut. care stie ca-teo plzda buna(scuze pentru expresie) se apuca si de fumat. cand? depinde de varsta, cand ajung intre alti baieti de catre care pot fii influentati.
Citeste cu atentie: un baiat vrea de la o fata sa aiba o atitudine dulce, dar nu prefacuta, sa nu fie timida-foc, dar nici tupeista, sa il inteleaga, sa se poarte frumos si sa aiba interese comune. Plus ca mai trebuie si acel ceva "cautat de mii de ani" care face o fata cu adevarat speciala. Cred ca baietii realizeaza pe la 12 ani "cum sta treaba cu fetele".Cam atat, sper ca te-am ajutat...
Pai in mod normal, baietii se maturizeaza mai tarziu decat fetele, trebuie sa ai grija cu cine esti... daca el e prea mare pentru tine poate vrea doar sex sau cine stie...in general, dupa parerea mea, de la 16 ani un baiat incepe sa se indragosteasca cu adevarat. Funda?