Depinde de baiat! un baiat se maturizeaza mai greu decat o fata! sunt unii ce la 25 de ani nu's maturi si t iei de cap ce fac si cum gandesc! depinde de fiecare, unii la 15 altii la 16 altii la 18 altii niciodata! la varstele mici 12-15 ani nu stii la ce sa t astepti, bine daca e asa nu stii de la unu de 30 la ce sa t astepti, k idee la varste mai mici nu-i indicata o relatie! relatiile apar dupa varsta de 17 ani! alea mari durabile, care implica seriozitate, comunicare, responsabilitate, etc! eu raman la principiu k o copilarie trebuie traita! ii normal sa-ti placa de unu si de altu k at incepi "sa cresti", da nu-i normal sa faci in copilarie ce fac oamenii mari.traieste si la baietii k de ei o sa ai parte fie k vrei fie k nu o viata intreaga! sunt copii sunt prosti si nu poti face nimic deocamdata! trebuie sa mai creasca.la fel si u.creste si apoi.bafta mare
Pai in mod normal, baietii se maturizeaza mai tarziu decat fetele, trebuie sa ai grija cu cine esti... daca el e prea mare pentru tine poate vrea doar sex sau cine stie...in general, dupa parerea mea, de la 16 ani un baiat incepe sa se indragosteasca cu adevarat. Funda?
Dupa ce baiatul ajunge intr-un anturaj prost, in care toti se lauda ce au si ce au facut. care stie ca-teo plzda buna(scuze pentru expresie) se apuca si de fumat. cand? depinde de varsta, cand ajung intre alti baieti de catre care pot fii influentati.
Citeste cu atentie: un baiat vrea de la o fata sa aiba o atitudine dulce, dar nu prefacuta, sa nu fie timida-foc, dar nici tupeista, sa il inteleaga, sa se poarte frumos si sa aiba interese comune. Plus ca mai trebuie si acel ceva "cautat de mii de ani" care face o fata cu adevarat speciala. Cred ca baietii realizeaza pe la 12 ani "cum sta treaba cu fetele".Cam atat, sper ca te-am ajutat...