| suntZeu a întrebat:

Ce zic fetele? Va place un baiat cu masa musculara definita, abdomen lucrat si care sa stie sa va faca sa va simtiti frumoase nu sa vi-o spuna...Sau un baiat simplu,care sa iti spuna toata ziua "te iubesc,esti cea mai frumoasa fata care amvazuto vreodata" sau "nu stiu cum am putut fi asa norocos sa am o iubita asa frumoasa"

Ce parere aveti despre aceste randuri si ce parere aveti daca un baiat va trateaza in unele momente cu indiferenta iar in altele vine si sa va surprinde cu o mangaiere,o sarutare,o vorba frumoasa, dar totusi in altele va ignora.Va atrage sau va streseaza?

Astept un raspuns concis de la o fata care stie despre ce vorbesc...tongue va pup

Răspuns Câştigător
| xAndreeaLaura a răspuns:

Pentru mine una nu conteaza foarte mult aspectul fizic( adica sa aiba muschi). Conteaza sa fie un baiat ingrijit, cu capul pe umeri, care sa stie "ce vrea de la viata". Fiecare este unic in felul sau, se comporta diferit. Difera si ce relatie este intre noi.In primul rand, dupa parerea mea o relatie se bazeaza pe incredere si respect.Mi-ar placea un baiat care sa ma si alinte, dar atunci cand il deranjeaza ceva la mine sa-mi spuna, sa se simta in largul lui in prezenta mea.Degeaba imi spune de 1000 de ori "te iubesc" daca nu exista incredere intre noi 2.Stiu m-am abatut de la subiect, dar mi-am spus parerea

26 răspunsuri:
| Damon01 a răspuns:

Clar prima varianta

| MadalynaOke a răspuns:

Ce sa mai...iti raspund direct: imi place de tine kiss
Dar nu destul.

| suntZeu explică (pentru MadalynaOke):

Adica,miai urmarit raspunsurile ca sa imi faci o usoara caracterizare? laughing traiesc suparat in fata calculatorului cu gandul ca sunt urat laughing))

| h3r a răspuns:

Unul care să mă facă să mă simt bine în pielea mea.

| gabiion a răspuns:

Unele fete sunt panarame ma scuzati dar am ziso acesta zic ca este un raspuns corect ele cred ca daca este un baiat cu muschi si limuzina spune ca este ce-l mai frumos baiat

| MadalynaOke a răspuns (pentru h3r):

Ai tu piele? oh go on Credeam ca e doar simulata pe un cadavru. Eu nu inteleg de ce pierzi vremea pe TPU. Nu gasesti necrofili pe aici.

| h3r a răspuns (pentru MadalynaOke):

Și eu nu înțeleg de ce îți răspund.

| ascovit a răspuns:

Prima varianta, clar. A2a varianta ai descris-o cu mult sub prima, tipul respectiv nu ar arata la fel de bine ca primul, si doar iti arunca vorbe...

| MadalynaOke a răspuns (pentru h3r):

Ca sa ma hranesti. happy

| suntZeu explică:

Inca n-am primit ce vreau...recititi asta laughing)

Ce parere aveti despre aceste randuri si ce parere aveti daca un baiat va trateaza in unele momente cu indiferenta iar in altele vine si sa va surprinde cu o mangaiere, o sarutare, o vorba frumoasa, dar totusi in altele va ignora.Va atrage sau va streseaza?

Astept un raspuns concis de la o fata care stie despre ce vorbesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntZeu):

Îți răspund eu, că depinde de starea lui și de ce relații sunt între noi. E mai bine așa, decât să îi piară tot misterul. E și el om. Are și el chef uneori, altădată nu.

| suntZeu explică (pentru anonim_4396):

De acord...nu iti dau inca funda ca sa nu distrug sperantele altora ca ar mai putae obtine acest titlu, mai astept raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntZeu):

N-am nevoie. Doar simțeam nevoia să îmi dau cu părerea pe fugă puțin. Altfel mai detaliam.

| mishi a răspuns:

Hai sa fim sinceri cum sa nu prefere o fata un baiat care are grija de cum arata, cu muschi si cu abdomen lucrat cum ai spus tu.mie una imi plac baietii misteriosi care sa arate nu sa spuna si care sa t mai si calce pe nervi cateodata altfel intervine monotonia

| MaliciousDeath a răspuns:

Aah,unul simplu care stie sa arate ca tine la tine ar fi ok.
Legat de a doua intrebare, probabil m-ar stresa si in final as renunta la el.N-as avea atata motivatie incat sa incerc sa-l inteleg(daca ar fi ceva de inteles in afara de faptul ca te lasa sa aduni firimiturile).

| AllePuffu a răspuns:

Prima varianta:*

| AllePuffu a răspuns (pentru suntZeu):

Pe mine tipul asta de baiat m-ar cam stresa, pentru ca nu o sa-l inteleg niciodatalaughing

Ai admiratoarelaughing)))

| iubesc a răspuns:

A doua varianta clar...M-ar stresa acest gen de baiat.ooo pai ori ma ignora ori imi ofera dragoste?

| ywar a răspuns (pentru MadalynaOke):

Madalyna mai usor cu aprecierile draguta! Daca te dau hormoneii pe afara iti recomand o racorire rapida. Jignesti fara motiv. Lasa-o in pace pe Diabla!

| Raiiiisa a răspuns (pentru suntZeu):

Depinde de relatia pe care o am cu el.
Nu imi place sa fiu tratata cu indiferenta.
Dar nici sa ma sarute si sa imi spuna dulcegarii toata ziua.
Daca e un baiat inteligent, va stii cum sa se comporte in asa fel incat sa ma faca fericitahappy.

| MadalynaOke a răspuns (pentru ywar):

Taci ma ca nu era jignire! rolling on the floor Habar n-ai. Mai invata niste umor inainte! Noi nu ne dusmanim pe TPU. DOar ne luam la misto tongue

| suntZeu explică (pentru AllePuffu):

Poate a facut cineva asta cu tine si nu a stiut cum sa balanseze, asta aplicata cu succes te-ar face curioasa foc tongue laughing

Daa, si astalaughing

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Tu ce preferi: o excursie in Venetia all inclusive sau o plimbare prin Glina? Tu chiar nu realizezi ca cele 2 variante nu pot fi comparate? gaseste si tu ceva mai usor de digerat.

| xAndreeaLaura a răspuns (pentru suntZeu):

Dar nu te-a intrebat nimeni...tie cum iti place sa se comporte o fata cu tine? Ce asteptari ai de la o fata?