Da, este. Cineva a postat de curand o intrebare din care rezulta exact asta. Si mi s-a intamplat si mie sa fiu luat drept altceva cand eu eram doar politicos. Pe de alta parte, lipsa de politete cred ca nu poate fi confundata decat cu mitocania. Dar in ziua de azi cine mai stie?
#Gogosharul, cunosc multe cazuri cand baieti care aveau deja relatii, din dorinta de a fi extrem de 'politicosi' au cam dat sperante domnitelor si dupa un timp...s-a reinnoit garderoba! Atunci... fetele inselate care le reprosau cavalerilor lor ca 'vorba dulce mult aduce' dar ca e frumos sa o faca altfel... dupa o despartire eventual...cum sa procedeze pe viitor cand partenerul devine brusc 'politicos' si...sare calul!? (daca li se atrage atentia nu e bine ca...'esti o nebuna/geloasa!')
Inteleg perfect punctul tau de vedere, eu am patit-o cu "e colegul meu, nu pot sa nu-l ajut". Din pacate nu am un raspuns. Totul depinde de domnisorul cel politicos. Daca am pus punct unei relatii am avut intotdeauna un motiv clar, pe care l-am comunicat cat am putut de bine si nu am intrat in alta relatie decat la cateva saptamani dupa ce am lamurit lucrurile.
Nu e, cel putin de catre oamenii normali. Disperatii poate da, confunda politetea cu flirtul.
Nu. Nu poti spune ca daca ai un vecin mosulica si are 80 de ani, dar este tare politicos, acesta flirteaza cu tine. Este tare curios ca am ajuns sa ni se para "ciudat" atunci cand cineva se comporta normal cu noi, adica politicos.
Depinde de situatie, depinde de gandirea fiecaruia, multe fete daca le zambesti au impresia ca iti doresti ceva de la ele la fel si barbatii.O fata ar tr sa aiba o limita in a primi complimente din partea unui baiat. Daca un baiat insista cu privirea pe tine la prima cunoastere si salutare, este clar ca nu o face din politete. Unii oamenii din excesul de a fii de ajutor, pot fi confundate intentiile lor.Acum totul depinde de conduita fiecaruia!
E confrunata. Dar daca sustragi politetea interlocutorului din flirt, e totul ok.
Nu are cum sa fie confundata! Este o prostie. Politetea se observa, pe cand un flirt se observa si el deoarece nu te poti uita in acelasi fel la o persoana cand iti place de ea si flirtezi ca atunci cand doresti sa te comporti frumos. Flirtul se intelege, se simte.NU POT FI CONFUNDATE.
Este...din plin.
iti spun ca o tipa de la mine din zona se simte naspa intr-o zi si m am decis sa o bag i seama sa vad daca pot sa o ajut...
a doua zi, toti,"bai te dai la x?"
ca sa nu mai spun ca si ea credea acelasi lucru.
Deseori e confundat cu flirtul.Dar hey, macar asa iti dai seama ca acele individe nu se considera demne de gesturi de genul pentru ca li se pare normal ca un tip sa faca asa ceva doar ca sa le-o dea diseara.
Diiisclosure întreabă:
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: