anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cea mai buna pr a mea, de vreo saptamana sia inceput viata sexuala cu iubitul ei, si mi-a zis azi dimineata ca a dormit la mine noaptea trecuta, mi-a spus de cand sia inceput viata sexuala se excita repede cand aude de sex sau tot ce tine de el...si eu m-am gandit ca na acum ca a inceput poate e de asta are mai multe pofte e ca o,, nou-nascuta" in domeniu asta. na voi ce spuneti... vreau multe pareri multumesc anticipat funda +vot

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand ii dai unui copil o ciocolata poate ca in prima clipa se stramba,dar intr-un minut isi schimba parerea.
Si ar manca NUMAI ciocolata!
Nu mai vrea nici mancare,nici nimic,da-i ciocolata,cat o fi! Nu va refuza niciodata.
Si,doar sa incepi sa-i spui despre ea,deja o vrea,deja te scoate dator,el isi vrea ciocolata si gata!
Cu timpul,crescand,incepe sa-si dea seama ca nu e chiar asa corect sa manance numai ciocolata si o mai rareste...
Pana ajunge matur si cand si cand mai mananca doar cate o bucaticutsa de ciocolata,asa,de pofta...
Pana descopera ca are diabet si gata cu ciocolata!
Ei,cam asa e si cu prietena ta.Ea a descoperit acum savoarea "ciocolatei" si e innebunita!
Cu timpul se va mai tempera si tot tacamul, dar acum, abia a descoperit-o.
Asa ca intelege-o!
Ii e imposibil sa refuze...o ciocolata!

5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Inseamna ca si-a gasit pe cineva potrivit si a nimerit un moment bun. Nu-i opreste nimic, doar sa aiba grija la protectie.

Răspuns utilizator avertizat
| ciresicaSiatat a răspuns:

Pai cand incepi ceva nou esti dornic sa explorezi cat mai mult,sa cunosti cat mai multe,in ceea ce priveste sexul e ca un tort de ciocolata cand esti la curalaughingiei o felie,dar apoi nu te mai poti opri, E ceva firesc, noi oamenii suntem mereu curiosi

| n30x a răspuns:

O experimentat si i-a placut pur si simplu isi doreste iar si iar o sa calmeze.Cred xD

| DragonRO a răspuns:

Sa simtit bine atunci, Si cand aude de sex se excita normal, eu numai cand vine prietena la mine ma excit daca ii la mine acasa ii sculat steagu dela vapor