Fa-i pe plac.
Desi iubirea are cu atat mai multe sanse intre persoane care au cat mai multe in comun, tu fa-i pe plac.
Spune-i insa ca nu exista cale de intoarcere, sa se gandeasca bine ce face.
Pentru ca banuiesc ca altul e motivul real pentru care vrea ea, brusc, sa se desparta...
Voi va complicati cu ele si va fac cum vor stati in banca voastra si nu va mai lasati interesati de ele sa vada cum e cand nu mai au candidati care fug dupa ele
Asta e una din cele mai penale scuze. Pe bune, cum sa spui asta? Si eu sunt fata, dar tot nu inteleg ce i-a venit sa iti spuna asta. Dar poate s-a plictisit de tine, zic si eu, si a gasit pe cineva mai misterios .
S-a plictisit si vrea sa fie libera.
Motive...zic si eu ca si cei de dinaintea mea.
"Dragostea nu este asemănarea dintre două persoane, ci misterul dintre ele."
- John Fowles
Si mie mi s-a intamplat o chestie aiurea ca mi-a dat papuci si apoi mi-a zis ca eu i-am dat papucii ca am lasat-o sa plece. Fetele au tot felul de jocuri aiurite
Poate doar a cautat un motiv pentru a se despartii de tine fiindu-i frica sa-ti spuna adevarul. Poate nu o lasi sa faca tot ce isi doreste si sa iasa cu cine vrea, sau poate va certati des si nu mai suporta...Gandeste-te cum a mers relatia voastra in ultima vreme. Poate s-a plictisit si isi doreste daca nu a gasit deja pe altcineva. Insa, ar ma fi o posibilitate. S-ar putea ca prietena ta sa fie "sufocata" de relatie. Altfel spus sa vorbiti/stati prea mult decat si-ar dori ea si nu mai are timp pentru alte lucruri pe care si-ar dori sa le faca. Nu iti pot spune sigur deoarece nu ai dat foarte multe detalii. Sfatul meu este sa vorbesti cu ea si sa incerci sa o convingi sa iti explice mai bine de ce s-a despartit de tine.
Astea se numesc motive, si cu asta am spus tot. Daca nu era asta era altceva si tot iti dadea bocancii.