| BiaBianca007 a întrebat:

Ceao. Intrebare pentru baieti: ati iesi cu o fata cu 9-10 ani mai mica decat voi? big grin De ex daca fata are 14, iar voi 23-24? big grin deoarece m-am indragostit de cel mai bun prieten al lui varu'meo. Varu'meo are 23, iar prietenul lui 23-24 thinking Prima oara cand lám vazut, a fost acu' 2 ani de Craciun cand eram la varu'meo acasa cu familia si a fost si prietenul lui. Atunci toata ziua cat am stat acolo s-a uitat la mine. Ieri am fot la ziua lui varu'meo si era si prietenul lui acolo, dar acum' nu prea m'a bagat in seama sad s-a uitat doar de vreo 3 ori la mine sad Nu pot sa il vad prea des pentru ca eu stau intr'un oras, iar el intrún sat apropiat. Oare ii place de mine? :d

5 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Sincer eu si la 19 ani astia ai mei imi e rusine sa ies cu o fata de 14 ani pe strada...De ce? Daca ma vad cu vreun tovaras mai mult ca sigur o sa-mi zica vorba "ai luat-o s-o cresti sau ce?" si mai bine aleg pe cele apropiate de varsta mea. Unii zic ca dragostea nu are varsta dar chestia asta e vrajeala.

| Miriam55 a răspuns:

Nici bine nu ti-a crescut parul pubian si tu ne zici aici de unu de 23 de ani? Stai ma cuminte ca ala daca o sa fie cu tine o sa ti-o traga-n cur de nu mai stai 3 zile pe scaun. Pupici!

| xProxy a răspuns:

"GangstaRap92 a răspuns:
Sincer eu si la 19 ani astia ai mei imi e rusine sa ies cu o fata de 14 ani pe strada...De ce? Daca ma vad cu vreun tovaras mai mult ca sigur o sa-mi zica vorba "ai luat-o s-o cresti sau ce?" si mai bine aleg pe cele apropiate de varsta mea. Unii zic ca dragostea nu are varsta dar chestia asta e vrajeala."
Sunt de acord cu tine. Eu am 12 ani si cum ar fi sa ies cu o fata de 6 ani. mi-ar fi rusine ce dracu.

Răspuns utilizator avertizat
| BiaBianca007 explică:

Am uitat sa spun ca avem avem cateva lucruri in comun (dupa cum l'am vazut) si e copilaros ca si mine big grin. Chiar daca am 14 ani, sunt foarte dezvoltata happy