| Sebi00 a întrebat:

Ceao TPU big grin am o intrebare..mai asa...da ma intelegi voi. sper laughing vreau sa fac sex ..dragoste..nush e tot una...cu prietena mea happy dar nu stiu cum sa ii zic.:S daca o intreb cum credeti ca va reactiona?hee heeeu am 16 ea are 15 big grin dau fundawinking

13 răspunsuri:
| Mihaelazet8 a răspuns:

Cred ca inainte ar trebui sa discutii cu ea despre sex, caci daca o intrebi direct se va speria. ai putea sa-i zici ceva de genul: stii, am citit ca sexul apropie cuplurile, tu ce parere ai? ceva de genul. mult succes!

| neutrino a răspuns:

Intreab-o, nu ai ce pierde, cel putin va sti ca tu ai ganduri serioase, nu te joci!

| availablehandyman a răspuns:

Nu faci nimic daca o intrebi! Ia o si tu cu usurelu asa pana ajungi unde vrei! o saruti incepi sa o mangai si iti zic eu ca nu o sa te refuze! doara e prietena ta! Succes. Ai grija acolohee hee)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai n-are nici un rost sa discuti cu o fetita de 15 ani asa ceva. Asa cum sunt sigura ca ti s-a explicat (macar de parinti), varsta minima pentru inceperea vietii sexuale la fete este 17 ani si jumatate. Un baiat cu cat de cat bun-simt nu va aduce nici vorba despre sex inainteca fata sa implineasca aceasta varsta. Deci mai ai putin de asteptat. pana atunci, va veti cunoaste mai bine, veti avea sentimente mai stabile si veti fi si pregatiti (fizic si psihic). Ce rost are sa gasesti cuvintele acum pentru o discutie care va avea loc peste 2 ani si jumatate? Alunga ideile astea atata timp cat langa tine este o copila, ii datorezi un pic de respect.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru neutrino):

Ce gînduri serioase au ăstia la 15, 16 ani?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru availablehandyman):

Ce sfaturi de c îi dai

| SweetAl3x a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Pai sa faca sex/dragoste/tot una, nu e un gand serios? laughing)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru SweetAl3x):

Sărut mîna, ba da dar nu la vîrsta lor.

Răspuns utilizator avertizat
| OanaMada a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui nimic mai bine treci dirct la fapte nu stiu mangaieri, sarutari. o exciti si cu siguranta veti ajunge si acolo unde vrei tu.

| onasis1961 a răspuns:

Bai,copilasi,spune-i ca-i dai ei Funda si accepta sigur!

| lolium a răspuns:

Prosti...dar multi laughing

| Azµre a răspuns (pentru lolium):

Corect... drept dovadă evaluarea și bac-ul...