| andrutzza_7901 a întrebat:

Ceau all! am si eu o intrebare :-). unii baietii cu care am stat tot miau batut apropuri sa ma culc cu ei.altii nu mi-au cerut asta niciodata ...am si eu o intrebare speciala pentru baieti de ce mama naiba e sexul atat de important pentru voi? muriti daca nu va ...prietena? si daca tineti la prietena voastra ii cereti asa ceva? pentru ca fostul meu mia tot ceruto iar cand i-am zis ca sunt prea mica si sa ma scuteasca ca daca ar tine la mine nu miar cere asa ceva! voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| UniversaLove a răspuns:

Salutare
Nu toate degetele de la mana sunt la fel,asa si cu omul(baiatul/fata). Depinde de baiat in parte,intr-adevar multi baieti in lumea asta asta doresc in principal.din pacate.
Orice om trebuie sa ofere vindecare,intelegere,acceptare, protectie, sprijin perechii sale mai pe scurt IUBIRE ADEVARATA si nu rupand cearceafuri si saltele ca primatele.
Sexul are importanta sa dar acest pas trebuie facut din IUBIRE.NU prin forta si curiozitate(asta numai animalele fac, pana si animalele curteaza.pamanteanul majoritar a uitat si acest pas, de la poezii si serenade s-a ajuns la ruperi de haine.pacat).
Deci nu.nu este mai important sexul ca adevarta IUBIRE, Andreea, asta sa fi sigura, cum am spus depinde de baiat(suflet/caracter).
Toate cele bune!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce sa le faci sunt nebuni dupa sex, au viciul ala sa prinda tot ce gaseste in cale. Asa cum ai zis mai sunt si baieti care asteapta o vreme sau pana cand vrea prietena lui sa faca sex, nu mai zic ca sunt si cupluri asexuale care nici nu mentin relatii sexuale.

| Noemy99 a răspuns:

Pai...cum unele fete sunt obsedate sa aiba prieten asa sunt si baietii doar ca ei nu vor prietena doar pentru a face *** cu ea...dar exista si baieti mai speciali care vor si altceva de la o femeie:X

| ghiCIne a răspuns:

Mda, nu esti departe de adevar!
Din pacate, se pare ca unii pentru asta traiesc, e energia cu care se hranesc ca un telefon care trebuie incarcat.tonguelaughing
Mai bine bucura-te de libertate si de anii astia, ca va veni si vremea cand te vei satura de baieti.

| emabrumareanu29 a răspuns:

Iti cer asta pentru a se lauda in fata prietenilor.

| kiss a răspuns:

Depinde de fiecare, stai linistita ca sunt si fete care au un apetit sexual ridicat si pana la urma sexul este ceva normal, e firesc. nu il poti condamna ca te vrea, faptul ca iti cere asta nu e o lipsa de respect fata de tine, nu inseamna ca nu tine la tine, e doar o necesitate fiziologica, e atractie trupeasca.
foarte bine e ca vorbiti despre asta, daca tu consideri ca inca nu este timpul si nu esti pregatita el va mai astepta cu siguranta dar nu poti sa spui ca nu tine la tine pentru ca spune ce isi doreste.
cat despre importanta sexului in viata lor, ei bine sexul este important, e o placere pe care isi doresc sa o simta cat mai des si dc s-ar lipsi pana la urma de ea? ca exagereaza, e deja o alta treaba, insa sexul este foarte important atat pentru barbati cat si pentru femei, in egala masura.
cel putin astea-s parerile mele happy

| CristiB93 a răspuns:

Da ai dreptate cu majoritatea baietilor dar sa stii ca nu toti sunt asa uite de exemplu eu nu as cere la prietena mea sa faca sex cu mine, desi nu am prietena cand voi avea nu o sa-i cer asta.Eu nu o sa fiu cu vreo fata pentru sex ci o sa fiu pentru ca o iubesc si daca o sa vrea ea o sa asteptam pana la casatorie.

| FollowTheLight a răspuns:

Nu mai exista mai, altceva in afara de atractie trupeasca.De asta. Nu observi ca atunci cand mergi pe strada, maj baietiilor nu se uita la fata ta, si la fundul tau? Adica, ei se rezuma la trup.Si daca se rezuma doar la trup, cea mai mare placere a trupului asta e. Deci e un fel de joc. O castigi, o ai, si esti satisfacut. Cam ...atat. In rest nu le pasa de ce crede o fata, de ce simte, se caracterul ei. Ete na. Ei nu au nevoie de caracter ca sa se ...In concluzie, cam astea sunt vremurile in care traim, si cam asta e respecutl pe care il primim. Succes fetelor, si nu le dati satisfactie cocalarilor!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiB93):

Bravo tie! Mai vorbim peste 3-4 ani laughing))