| Alexia87991 a întrebat:

Ceau,iubitul meu are foarte mulți hormoni, ajungem să facem de 3 sau 4 ori pe zi dragoste,când o facem mă si mușcă de pe unde apucă și este mai hard totul, pe mine ma cam doare zona si ovarele...eu am 19 ani si el are 25, faza este ca eu m-am umplut de coșuri de când o facem pentru ca înainte sa o fac cu el o mai făcusem doar de două ori cu fostul, atât.

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog sau dermatolog sa vezi care sunt cauzele apariției acestor coșuri. Nu este normal sa îți apară aceste coșuri pe față sau pe corp in urma actelor sexuale pe care le ai cu iubitul tău.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E iubitul manager in Olanda sau e altul?
https://www.tpu.ro/......cum-fiind/

Daca e hard, nu mai e dragoste. Logic, nu?
N-am auzit pe nimeni sa se umple de cosuri dupa ce face dragoste. De BTS (Boli cu Transmitere Sexuala), da.
De aceea cred ca cel mai bine ar fi sa vizitezi medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
O sa-ti spuna el daca ceea ce ai sunt cosuri si trebuie sa mergi la Dermatolog sau e vorba despre altceva...

| Miruna333 a răspuns:

Nu au nicio legatura cosurile cu sexul. Sexul te ajuta, nu iti face rau. Si nici durerile de ovare n-au cum sa fie de acolo. Eu fac si de 8-10 ori si n-am nicio durere.
Consulta un ginecolog si un dermatolog