| lollz a întrebat:

Ceau.sunt din resita am fost cu un baiat care sta aici dar acum e in belgia am fost 2 saptamani impreuna azi mi-a zis ca nu sunt genul lui s ca ar dori o pauza.eu i-am cerut o explicatie eul mi-a zis ca ii place de prietena mea cea mai buna. a intrebat-o daca vrea sa fie cu ea bine inteles ca ea a zis Da am iesit astazi afar le-am zis fetelor de la bloc ca nu mai sunt cu el prietena mea cea mai buna Mia zambit pur si simplu in fata. mi-e imi dadeu lacriimile si ea era foarte fericita.eu chiar tin la el.Acum nu stiu ce sa fac? El mi-a zis sa nu ma cert cu ea si nici sa nu mia spun nimanui de ce s-a despartit de mine ce credetei ca ar trbuii sa fac? o consideram o prietena buna dar acum nu stiu ce sa cred credeti ca ar fi bine sa mai continui prietenia cu ea.sau sa spun STOP aici?

Răspuns Câştigător
| StaRmAgiC a răspuns:

Tu trebuie sa stii ca o relatie nu tine la nesfarsit,"unde e dragoste e si razboi."
O prietenie cu adevarat nu exista.
Vorbeste cu cineva matur mai apropiat tie, eventual mama, bunica, matusa, verisoara etc.
O sa dai peste multe in viata iar aceea fata nu-ti merita prietenia.
Intodeauna cand anumite persoane iti fac in ciuda anumite chestii si te rad pe la spate, tu aratale indiferenta chiar daca in sufletul tau e razboi.
Fii o invingatoare si lasa-i pe ceilaltzi sa fie cum sunt ei.Doar stii vorba aia "Cine rade la urma, rade mai bine"

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, daca asa-zisa ta prietena cea mai buna ti-a facut asta, nu merita sa mai stai cu ea deloc. Te sfatuiesc sa incetezi orice legatura cu ea, pentru ca altfel o sa suferi, iar asta este exact ceea ce isi doreste.

Uita de acest fapt nesemnificativ, las-o si pe prietena ta in urma si incearca sa te distrezi cat mai mult!
In viata trebuie sa iti alegi prietenii cu foarte multa grija.

Sper ca te-am ajutat!

| Pacala a răspuns:

Pai, prietena ta ti-a tras teapa pe la spate, deci nu iti este prietena, deci nu mai ai ce prietenie sa continui cu ea. Cat despre el... si-a batut joc de tine. Bine ca e dupa doua saptamani impreuna, nu dupa doi ani.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

El e un nesimtit pentru ca te lasa pentru prt ta
si prt ta nu e o prietena adevarata care tine la tine si sa te incurajeze la orice necaz
eu zic sa pui stop cu amandoi
ai grija :*

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Daca il iubesti e acel baiat ``luptate`` pentru el nu renunta, dar daca ti mai mult la prietena ta incearca sa-l uiti si sati zici:"ea e prietena mea, nu avea de unde sa stii no o sa distrugem prietenia noastra doar pentru un tip"

| loveaholic a răspuns:

Daca prietena ta cea mai buna a facut asta inseamna ca nu e o prietena adevarata. de ce sa incerci sa te impaci cu ea? e clar ca nu e deloc loiala si ca nici nu ii pasa de tine. uita-i pe amandoi si cauta alte persoane care sa te merite

| TiMan a răspuns:

Sa stii ca tu poate ai fi putut fi 1 an, 2, 3 cu baiatul respectiv iar eventual, tot v-ati fi despartit, ca de, sunteti la varsta in care experimentati si va indragostiti repede. Dar prietenia ta cu fata aceea ar putea dura toata viata (exemplu: eu am 16 ani si am un prieten foarte bun de la 3 ani si inca nu ne-am certat deloc). Deci sfatul meu este sa-l uiti pe respectiv, fiindca lui clar nu i-a pasat de tine, asa ca nu vad de ce tie ti-ar mai pasa de el acum, amintesteti clipele frumoase cu el si continua relatia cu prietena ta si fii alaturi de ea cand se va desparti de el, caci daca ti-a facut tie asta sigur i-o a face si ei

| Bianka a răspuns:

Eu stiu cel mai bine povestealaughing) (bibi de la bloc, tuulaughing)
Georgi. bun ca ai terminat cu el, Deian isi batea joc de amandouaoh go on Cu Georgi a mica o umblat ca nu avea ce sa faca.si stia ca ii placea lu Catalina de elwinking Atunci s-o chinuit baiatu sa va intoarca pe toate 3 in pozitia care ii convine luilaughing
Bun ca te-ai despartit de elbig grin