Inteleg ca il placi. L-ai cunoscut si in realitate? Daca nu, intalneste-te cu el daca chiar crezi ca il placi(scuze de cacofonie), dar la un suc sau ceva asemanator, departe de casa lui! Vezi cum se comporta cu tine si daca mai zice ceva de.sex. Eu iti zic sa fii cu el, DAR sigur sa NU te culci cu el pentru ca e cea mai mare prostie sa faci asta acum.
Sper ca n-ai innebunit! Rupe orice legatura cu el, ca el sunt mii de baieti, te foloseste si te arunca ca pe-o masea stricata!
In primul rand esti o mare proata daca il crezi cand iti zice ca te iubeste Nu te poate iubi dupa o luna...Si la 13 ani de unde naiba atata iubire? El vreau doar sa te f*** si atat Da' nu ma mira, in ziua de azi fetelor de 13-14 li se aprind calcaiele dupa primul care le duce putin cu zaharelul Inca ceva, daca te iubea, nu te punea sa te culci cu el Eu iti dau un sfat Lasa baietii si du'te la scoala, asta in caz ca nu vrei sa ajungi DN'ista pe la 16-17 ani :*
Toti baieti zic ca o sa ramana cu fata, dar de cele mai multe ori nu este asa.In plus poti sa ii spui ca daca te iubeste te poate astepta.Stiu o fata care a patit cam acelasi lucru si dupa o saptamana s-a despartit de ea
Pai eu zic sa nu mai vb cu el ca e nesimtit fara nici o problema baietii gasesti oriunde si daca esti smechera sa vezi cum se tin dupa tine nu uita smechera nu fitoasa
Scuzee am uitat sa zic!
I-am zis ca nu vreau sa merg pentru. ca nu vreau sa ma culc cu el si dupa aia sa ma lase balta!
El mi-a spus ca daca ma culc cu el o sa ma mai culc odata!
Si ca el ramane la minee!
Dar eu nu il cred!
Nu nu am innebunit!
Da chiar il plac!
Si vreau sa fie al meu!
Dar nu conditile astea!