| RAY a întrebat:

Cedeti ca sexul inseamna doar penetrare vaginala? ce inseamna a fi bun la pat?

11 răspunsuri:
| RAY explică:

Asta inseamna pentru tine sex? nu isi pasa daca aia e satisfacuta sau nu?

| Elide a răspuns:

Sexul înseamnă penetrare vaginală dar când sunteți îndrăgostiți de.aia se zice am făcut 'dragoste' adică multa pasiune și atingeri(un preludiu excitant)

| RAY explică (pentru Elide):

Eu cred ca si cand faci sex e ok sa isi satisfaci partenera nu sa fi un egoist care i pasa doar de el, prin penetrare vaginala ai avut vreodata orgasm?

| Nemessys a răspuns:

Sexul poate sa fie facut din curiozitate (dintre 2 adolescenti virgini), ori din greseala (tot dintre adolescenti), ori de unii care i-au cam luat valul, dar totusi se iubesc (asta e dintre 2 oameni mai mari) si sex pentru copii (dintre 2 soti happy )
Toate variantele in afara de ultima mai mult sunt facute pentru a simtit acea placere. Gen. la urma conteaza ca ambii parteneri sa se simta bine. happy. Deci sexul nu e doar penetrare vaginala. Are mai multe scopuri.

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Orgasm? laughing Nu mi.am început viața sexuală

| RAY explică (pentru Nemessys):

Zi-mi cum e pentru tine un amor reusit

Esti virgina miha, mai rar asa ceva, te-ai putea masturba asta va ajuta ca cand faci sex sa nu te doara asa tare desvirginarea

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Nu știu...în orice caz tot va durea prietena mea se masturba și când a făcut o pentru prima data îi venea să se urce pe pereți de durere...

Daca a intrat in ea ca bou normal, de aia e important sa te informezi prima oara apoi sa o faci, putini barbati le pasa de partenera lor

| ladyMillion a răspuns:

Ce este sexul? O arta...Una e sa te f*** si alta e sa faci sex. Apoi mai vine si varianta amor sau dragoste numai capartea asta e mai delicata si cred ca ma abat de la intrebare. Sa fii bun la pat inseamna nu doar sa vrei carnal o persoana, dar sa impartasesti cu ea poftele tale, setea ta de ea...Si nu, nu e vorba de dragoste. Pana si sexul are unele reguli ca sa poata deveni o asa-zisa partida pe cinste. Trebuie sa tii cont de context, de situatie. Daca partenerul/ partenera are chef de o partida mai soft, mai romatica, sa-i dai pe modul wild nu e cea mai buna idee. Acceasi regula se aplica si in mod contrar, trebuie sa te modelezi si dupa nevoile si placerile partenerului/ partenerei. Trebuie sa va dedicati ca sa va satisfaceti reciproc. Bafta!

| UnTipObisnuit a răspuns:

Sa fii bun la pat inseamna sa reusesti sa te satisfaci sexual si pe tine si pe partenerul tau.

Întrebări similare