| RAY a întrebat:

Cei care ati fost tradati de multe ori in iubire ati mai da o sansa? Cum mai poti avea incredere dupa multe dezamagiri?

8 răspunsuri:
| LumiBo a răspuns:

SPERANTA....Veri sa fii fericit pana la urma, nu? Ai speranta ca e acolo cineva si pentru tine

| Elide a răspuns:

Decât dacă vine persoana 'aia' specială și să.mi demonstreze că nu toți sunt la fel în cazul tau că nu toată sunt la fel!

| RAY explică (pentru Elide):

Cum sasi demonstreze miha? Poate vin eu sa stiu

| RAY explică (pentru LumiBo):

Nu stiu ce sa spun, poate in viitor, dar mi teama de dezamagire

| LiquorWitNoJuice a răspuns:

Incredere exista mereu insa in proportii diferite. Eu cel putin sunt genul de persoana care are incredere in femei chiar si dupa o suta de dezamagiri. De asemenea exista oameni care isi pierd increderea din prima. Depinde de "prostia" fiecaruia. S-ar putea argumenta la nesfarsit.

| GoldenZenith a răspuns:

Te frigi o data, o pățești și a doua oară.
Eu nu as da șanse cu una, cu doua.

| iar99Teo a răspuns:

1. Pleci de la premisa ca nu toti oamenii sunt la fel!
2. "Dupa ce te-ai fript cu ciorba sufli si-n iaurt". Mda devii mai precaut insa respecti punctul 1( nu toate "ciorbele"sunt la fel de fierbinti) happy Nu trebuie sa devii paranoic dar prudenta este buna, practic inveti din greseli.
3. Hotul neprins este cel mai cinstit om. Traieste clipa si bucura-te de fiecare moment. Nu te ingrijora azi pentru ce poate fi maine pentru ca nu stim nici o secunda daca mai apucam ziua de maine.

| MorganaM a răspuns:

Eu nu am fost tradata de multe ori in iubire si asta pentru ca am avut grija cand mi-am ales iubitul. cred ca si tu ar trebui sa faci la fel. unele sau unii nu aleg bine si au ca si criterii te miri ce lucruri, nu cele care sunt cu adevarat importante