| anka89 a întrebat:

Ceva intrebari noi nu aveti? vreau sa dau raspunsuri.La aceasta categorie am inceput sa ma plictisesc de"Cum sa ii spun colegului\colegei de clasa ca il\o plac?" sau despre balul bobocilor sau cum sa isi faca temele. Puii mei ceva mai serios la acesta categorie mai exista?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Se pare ca nu,astea sunt problemele celor care posteaza si nu uita ca fiecaruia i se pare ca problema lui e cea mai mare.
Patesc si eu la fel,de multe ori,dar cand vrei sa ajuti, o faci si gata.
Si, sa-ti spun sincer mai mult ma bucur sa raspund la asemenea probleme decat sa ma doara sufletul pentru o copila care trebuie sa faca un avort la 14 ani sau pentru o fata indragostita care e inselata de iubit si sufera ca un caine!
Nu-mi place sa vad oameni suferind,ma doare si pe mine langa ei,as vrea sa-i vad pe toti bine,fericiti,ceea ce e imposibil.
Asa ca,ma bucur sa vad ca problemele care apar nu sunt prea mari si nu duc la mari drame,sunt doar jocurile de inceput,primele tatonari,primii pasi si,cat pot, ii ajut.
Cand eram eu de varsta lor as fi dat orice pentru o vorba, una singura care sa ma indrepte spre...undeva.Doar ca vorba nu venea de nicaieri sau nu stiam eu sa intreb si intotdeauna trebuia sa-mi gasesc drumul singura.
Incearca sa intri in mintea si inima celui care intreaba,pune-te in locul lui si vei putea sa le raspunzi, daca nu la toti, la cei mai multi.
Κaλη κaρδιa!

| anka89 explică (pentru greece12):

Si tu esti in grecia? i eu sunt.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anka89):

Stiu,κaλη μου!