Nu mi-se pare corecta atitundinea ei ...trebuia sa faci acea petrecere pentru ca unii se gandesc doar la ei ...cred ca e mai bine sa nu vorbesti cu ea avand in vedere ca ti-a spus ca renunta la petrecere si apoi te-a dezamagit.nu te mai gandii asa de mult la altii. pune-te tu pe primul loc.succes
Nu mi se pare deloc corect si asta imi da de inteles ca nu ii este de tine atata timp cat nu apreciaza ca tu ai renuntat la petrecere, la invitatii pe care trebuia sa ii ai si ea se duce fara sa se gandeasca la tine.si eu am patit asa ceva si nu am mai vb cu ea deloc.parerea mea e ca nu ar mai trebui sa o cauti deloc si nici sa ii raspunzi la tel. poate sa ii trimiti un sms acum seara sa ii spui tot ce ai pe suflet, ce ai facut tu pentru ea si cum a reactionat ea fata de tine.eu sper sa iti fie bine si sper sa iti fie bine.mult noroc.
Da petrecerea weekend-ul viitor si fa asa incat sa afle ea ce bine te-ai distrat [printr-o cunostinta comuna, de exemplu].
In rest... nu cred ca mai merita sa vorbesti cu ea.
Prietene? nu ma-i fii atat de indragostit! si vorba lu ZaGhost,da o petrecere uriasa,cu multa distractie, si traiesteti viata simte-te bine, si fa-te ca nu iti pasa cum nici ei nu i-a pasat de tine! ca fete pe pamantul asta mai gasesti have fun
Nu e corect ce a facut ea. Adica tu ai putut sa nu dai petrecerea, dar ea nu a putut sa stea acasa?! Foarte urat din partea ei. Trebuia sa zica sa dai si tu petrecerea, asa se putea duce si ea la discoteca si totu era bine. Dar in relatia asta doar tu faci sacrificii? nu e corect.
Chiar deloc, decizia pe care ai luat-o este foarte bună. Succes in continuare.
Mutubal întreabă: