| sorina18 a întrebat:

Chiar atunci cand uitam o persoana, aceasta se intoarce?
Este adevarata aceasta vorba?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Rareori, insa mi s-a intamplat.
O sa se intoarca, din pacate, iar daca a ramas cateva ramasite acolo in sufletel, o sa-ti dea toata viata peste cap, cel putin pentru o perioada.
Insa, de tine depinde daca se intoarce sau nu! Eviti cat poti, altfel tot tie o sa-ti fie rau.

Take care...

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Depinde de situatie

| Liviucu a răspuns:

Proverbele, crezutul în destin dar şi vrăjitoriile sunt cele mai mari tâmpenii. Dacă te crezi mai puternică crezând că se va întoarce, atunci răspunsul e la tine. Dacă însă alegi să fii realistă atunci nu trebuie să depinzi după o frază Sorina... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, este adevarata.
De fapt, mi s-a intamplat de multe ori.
De exemplu, cand l-am uitat pe fostul prieten (sau, cel putin, asa credeam, caci nu ma mai gandeam la el), el a inceput sa ma caute si m-a "dat peste cap" straight face.

Atunci cand uitam o persoana, aceasta se intoarce, (cred eubig grin) pentru ca locul ei este in viata noastra, nu departe de noihappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, doar reversul... cand te intalnesti cu o persoana de care ai uitat, abia atunci realizezi asta.
Deh, e firesc sa ramai cu impresia ca si opusul e la fel de valabil, dar nu e.

| Ayame17 a răspuns:

Sa fie oare adevarat, sa sa fie vorba de coincidenta? Tind spre cea de-a doua varianta. Este adevarat, mi s-a intamplat de cateva ori sa ma reintalnesc cu persoane de care uitasem, dar pur si simplu din intamplare.

| Jodelle a răspuns:

Da, in marea majoriatate a cazurilor asa se intampla. Totul tine de psihologie, atunci cand o persoana se va simti uitata va revenii in viata ta pe neasteptate, fortele subconstientului.

| Cricutz a răspuns:

Nu.

| Deea5546 a răspuns:

Mie mi se intampla asta de cele mai multe ori, deci tin sa cred ca ii adevarat.:*

| Lina0309 a răspuns:

50% da 50% nu.Depinde de situatiewinking Dar acum nu e neaparat faptul ca ai uitat o persoana si ea s-a intors.Pur si simplu s-a intors poate pentru ca acolo e locul ei...nu stiu laughing

| DarkTTT a răspuns:

Pai in majoritatea cazurilor NU

| Melii94 a răspuns:

Nu! Cel putin in cazul meu.

Întrebări similare