anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar daca nu sunt lesbi am o placere ciudata de a privi sanii colegelor mele atunci cand se dezbraca in vestiar. e ceva ciudat sau ar trebui sa imi fac griji asupra acestor dotinte?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu maicata pentru ca nu e normal ceea ce-ti place tie. Mai bine stai pe curul tau cu un vibrator sau un castravete dar lezbianismul sau homosexualitatea intre barbati sunt cele mai penibile cazuri.

| Sonyaaynos a răspuns (pentru mgtow):

Is fata.nu barbat

| kamykaze88 a răspuns:

Wow deci sunt si oameni bauti pe TPU. Cica e la moda sa fie cupluri lesbi si sunt hot... da sunt ok dar eu zic ca e un pic mai ciudat... sincer visul meu e sa am parte de 3 fete la o partida da nah

| ochiverzi91 a răspuns:

Daca tu spui si sustii ca nu esti lesby nu ar trebui sa iti faci probleme, la urma urmei fetele se privesc intre ele, cum spunea Robert DeNiro... fetele se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata barbatilor decat in fata femeilor.asta datorita faptului ca femeile sunt critice in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori... posibil sa iti placa pentru ca sunt frumosi iar tu putin complexata happy

| Candrea_Elvira_1988 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, dar dpdv psihologic exista o perioada in viata tinerei fete - normale - in care se simte atrasa de sexul sau.
nu e nimic ciudat, va trece. iar daca persista si in acelasi timp ai contacte si relatii cu baieti se numeste bisexualitate : D

| alyzee a răspuns:

Hm poate esti bi

| mgtow a răspuns (pentru Sonyaaynos):

Stiu dar am zis ca si in cazul barbatiilor nu e normal.

| RΔϟVAη a răspuns:

Dupa parerea mea esti o ciudata si o lesbi...

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Mai bine vi la mine acasa sa te uiti la făloșia mea