| BrokenInside a întrebat:

Chiar se merita? Merita sa traiesc asa? adica singurul om care ma intelege(din cei pe care ii cunosc) e prietena mea care nu e in acelasi oras cu mine, in rest toti mi se par idioti(pare dur si mai idiot din partea mea dar cand vad oameni incercand sa rezolve lucruri prin violenta si punand intrebari idioate de genu: ma vad facand teme si vin si spun: "faci teme?"straight face si se tot complica la unele lucruri atat de usor de rezolvat parca fac intentionatstraight face ), incerc sa invat si sa fac teme dar profii si profele sant atat de corecti incat in teze(ascultare etc. ) nu dau notele pe care le meritam (de exemplu : la romana eu si niste colegi am scris 90% acelasi lucru la o intrebare la teza, singurul lucru diferit era cuvintele pentru ca toti memoraseram raspunsul din caiet si am scris cu, cuvintele noastre, iar eu si inca 3 am luat 10 puncte iar 1 a luat 20 (20 era maxim) e corect?straight face ).Mi se pare ca tot ce fac e inutil. Orice fac nu ma aduce mai aproape de ea, nici mai departe, nu imi face viitorul mai bun, nici mai rau, cateodata brusc imi pierd cheful de orice.Nu m-as sinucide din singurul motiv ca nu pot lasa oamenii pe care ii cunosc asa, adica mi se pare foarte egoist sa ma sinucid doar pentru ca nu vad eu sensul vietii. Daca raspundeti, va rog nu scrieti ceva de genul : "Nu merita, sinucidete!" sau "Merita, traieste!", imi trebuie un motiv sau ceva sa ma faca sa vreau sa mai continui.Si btw... nu stiu daca e sectia corecta. dar nici nu stiu in care ar trebui sa o pun.

Răspuns Câştigător
| mada1820 a răspuns:

In ziua de azi asa se intampla oamenii buni pica de prosti,persoanele care isi doresc sa faca ceva in viata nu au parte de nimic,iar cei care "stau cu mainile in buzunar"au parte de tot ce isi doresc,dar nu dispera pentru ca acolo undeva este loc si pentru tine,nu trebuie sa te dai batut pentru niste persoane care nu merita nici macar sa discuti cu ele, viata este destul de grea dar trebuie sa lupti pentru ea, Dumnezeu ti-a dat viata tot el stie cand trebuie sa ti-o ea, incearca sa gandesti pozitiv, alti oameni ar da orice ca sa traiasca desi nu mai au zile...

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In primul rand ce inseamna btw? Si sa stii ca in lumea asta: gandeste-te ca va fi un sofer care va trai singur asa cum esti tu acum dar nu o va duce asa rau in viata, chiar daca sufletul mai cere ii face fata. Asta nu inseamna ca esti unicul in situatia asta doar trebuie sa fii sigur pe tine ca va veni vremea buna.

| BrokenInside explică (pentru mgtow):

Btw=by the way, adica un fel de "intr-un fel"(nu am vrut sa ma dau mare sau ceva doar sant obijunit sa o folosesc mult).Eu astept acea vreme buna de 13 ani cu, cat, trece mai mult timp cu atat mai mult mi se pare ca mai trebuie sa astept si mai mult timp, si nu am spus ca sant singurul in situatia asta, doar vreau niste ajutor.

| buzeduulci a răspuns (pentru mgtow):

BTW = by the way.

| sniper2998 a răspuns:

laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor laughinglaughing Tu ai probleme? laughingrolling on the floor Eu de cate ori am probleme si viata mi se pare grea ma gandesc la oamenii saraci din Africa, ma gandesc la soldatii din Afganistan, ma gadesc la oamenii din locuri greu de imaginat si asa imi apare cheful de viata si de recunstintahappy

| BrokenInside explică (pentru sniper2998):

Poate am, daca nu intreb pe cineva de unde as putea sti? doar aia care sant nebuni nu stiu ca sant nebuni.De ce sa am recunostinta pentru cei care au fost sau care sant? Pana sa faca acel "bine", "servind" tara in Afganistan, cati oameni au ranit si cate accidente au produs? Sa zicem ca uni sant "puri" si nu au gresit cu nimic.Bun.Ei ne scot tara din probleme si ne-o baga altii care doar au chef pentru ca sant ei idioti si au chef.

| sniper2998 a răspuns (pentru BrokenInside):

Daca te referi la soldatii din Afganistan te contrazic, fara ei ca sa mentina pacea, ar fi murit multi oameni si ar fi ajuns si la noi. Cat despre recunostinta, daca era sa te nasti in Africa? Sau in Alaska, sau poate in timpul 2RM? Esti inca un copil, scoala vietii nu este absolvitawinking

| Scarpinici a răspuns:

Un motiv pentru care sa traiesti? foarte simplu draga mea. Tu prezinti in aceasta descriere partea neagra a lucrurilor. Adica nimeni nu te contesta ca nu e asa pentru ca in lumea asta se fac multe magarii si inca ce fel de... Ideea este ca tu trebuie sa te gandesti ca dupa soare vine mereu ploi. Nu ai cum sa mergi din rau in mai rau la nesfarsit. Sunt si clipe extrem de frumoase in viata si greutatile prin care trecem ne fac sa realizam cat de pretioase sunt acele momente. Asa ca stai calma, stai in viata si va fi bine. (daca te-a ajutat ce am spus si consideri ca e rasp adecvat, poti sa oferi o fundita)

| BrokenInside explică (pentru Scarpinici):

Funda o voi cand voi considera ca am gasit raspunsul potrivit, cel tarziu azi la 9 unul din voi o va avea(sau altii daca mai posteaza)

| mgtow a răspuns (pentru BrokenInside):

Trebuie sa fi mai optimist, urmareste documentaru ala the secret apoi vei vedea ca o vei duce mai bine in viata.

| meheheh a răspuns:

Cati ani ai?

| mada1820 a răspuns:

Multumesc pentru funda si sper ca totul o sa revina la normal.

| Scarpinici a răspuns (pentru BrokenInside):

Optiunea ta, decizia ta. Bafta in continuare happy

| BrokenInside explică:

Am 13 ani, meheheh.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Întrebări similare