Ar fi bine sa vrea DOAR el sex de la tine... reteta perfecta pentru trafic de persoane si prostitutie. Ar trebui sa ai mai multa minte la 18 ani
Diferenta e un pic cam mare dar stii cum se spune ca in dragostea adevarata nu se tine cont de varsta.
La varsta lui e normal sa vrea sex, poate chiar sa-si formeze o familie.
Ai putea incerca sa mergi si sa-l cunosti, dar trebuie sa fii foarte atenta, sa ai mare grija si iti sugerez sa nu mergi la el acasa din prima.
Salut! Nu fi o gasculita.Normal ca vrea sex.Care este job-ul lui? Daca nu are niciunul pune-ti niste intrebari. Pune raul inainte:daca te duce la produs?
Pe net toti se dau viteji.Stii doar informatiile pe care vrea el sa le stii.
Ai rude/cunostinte in Franta? Vei sta la ei si el te va vizita. Daca nu-i convine asa, fugi. Poti merge cu o prietena? Asta nu iti va garanta siguranta 100%, doar 50%.
Esti majora, dar inca nu ai maturitatea necesara.
Am avut o amica, care s-a indragostit de un neamt pe net.A venit el si a luat-o in Germania, i-a cunoscut parintii.Acum sunt casatoriti.
Oamenii nu se cunosc pe internet.Nici nu știi peste cine dai.Și unui bărbat la 32 de ani nici nu-i trece prin cap să aibă o relație serioasă cu o drăcoaică care vrea doar distracție până la 23-25 de ani chiar.
Cred ca ai un bilet doar dus spre Franta..sa mai dai un semn daca te intorci.
1 esti majora; 2 te-ai duce la el de bunăvoie, deci nu te-ar obliga, te gândești ca wow aproape 1 an il cunoști, mda ...de fapt cunoști doar ce vrea el sa, pana la 32 de cand o sa ajungi si tu sa vezi cum stau treburile, mai ai de rabat, daca mai ești și virgina ești "o papusica mica pe baza de arc" si atunci e normal sa te vrea atât de mult lângă el gândeștete ca la 32 putea sa-ti fie tată. Deci stai mai bine unde ești si cautati ceva din țară! Succes!
Da, sunt virgina. M-a intrebat asta. De fapt, nu m-a intrebat direct. M-a intrebat mai pe ocolite, sa zic asa.
Daca ceilalti de aici au dreptate? Daca vrea doar sa ajung pe centura? Nu vreau asta.
Stiu ca este o diferenta mare, dar sunt foarteee atrasa de el. Desi, tare ma tem sa nu fie doar atractie fizica.
Nu stiu ce sa fac!
La 32 de ani nu e normal sa vrea si sex? e ceva anormal in asta? o relatie serioasa cred ca vrea, de sex isi gasea si acolo
Sa nu ajungi pe centuri sau mai rau, organe. Mai bine sa vina el la tine, e cu totul alta treaba, esti mai in siguranta.
Paaai, cam este o problema. Parintii mei nu stiu despre toate astea. M-ar omori daca ar afla.
Ma gandeam ca daca plec eu la el, le-as putea spune ca plec doar intr-o "scurta vacanta". Doar pentru cateva zile, nu si-ar da seama. Dar, pe de alta parte, nu prea vreau sa-i mint.
Nu stiu ce sa fac. Daca tu si ceilalti aveti dreptate cand spuneti ca o sa ajung pe centura? Nu imi doresc asa ceva.
Mie, personal...mi se pare prea mare diferenta...e si normal ca vrea sex pana la urma toti vor asta :/ Eu zic ca ar trebui sa-ti gasesti un baiat mai apropiat de varsta ta. Nu ii cunosti trecutul, prietenii, comportamentul in viata reala Acum e decizia ta ce vrei sa faci, dar nu mi se pare o idee buna