La 32 de ani nu e normal sa vrea si sex? e ceva anormal in asta? o relatie serioasa cred ca vrea, de sex isi gasea si acolo
Mie, personal...mi se pare prea mare diferenta...e si normal ca vrea sex pana la urma toti vor asta :/ Eu zic ca ar trebui sa-ti gasesti un baiat mai apropiat de varsta ta. Nu ii cunosti trecutul, prietenii, comportamentul in viata reala Acum e decizia ta ce vrei sa faci, dar nu mi se pare o idee buna
Diferenta e un pic cam mare dar stii cum se spune ca in dragostea adevarata nu se tine cont de varsta.
La varsta lui e normal sa vrea sex, poate chiar sa-si formeze o familie.
Ai putea incerca sa mergi si sa-l cunosti, dar trebuie sa fii foarte atenta, sa ai mare grija si iti sugerez sa nu mergi la el acasa din prima.
Ar fi bine sa vrea DOAR el sex de la tine... reteta perfecta pentru trafic de persoane si prostitutie. Ar trebui sa ai mai multa minte la 18 ani
1 esti majora; 2 te-ai duce la el de bunăvoie, deci nu te-ar obliga, te gândești ca wow aproape 1 an il cunoști, mda ...de fapt cunoști doar ce vrea el sa, pana la 32 de cand o sa ajungi si tu sa vezi cum stau treburile, mai ai de rabat, daca mai ești și virgina ești "o papusica mica pe baza de arc" si atunci e normal sa te vrea atât de mult lângă el gândeștete ca la 32 putea sa-ti fie tată. Deci stai mai bine unde ești si cautati ceva din țară! Succes!
Salut! Nu fi o gasculita.Normal ca vrea sex.Care este job-ul lui? Daca nu are niciunul pune-ti niste intrebari. Pune raul inainte:daca te duce la produs?
Pe net toti se dau viteji.Stii doar informatiile pe care vrea el sa le stii.
Ai rude/cunostinte in Franta? Vei sta la ei si el te va vizita. Daca nu-i convine asa, fugi. Poti merge cu o prietena? Asta nu iti va garanta siguranta 100%, doar 50%.
Esti majora, dar inca nu ai maturitatea necesara.
Am avut o amica, care s-a indragostit de un neamt pe net.A venit el si a luat-o in Germania, i-a cunoscut parintii.Acum sunt casatoriti.
Sa nu ajungi pe centuri sau mai rau, organe. Mai bine sa vina el la tine, e cu totul alta treaba, esti mai in siguranta.
Cred ca ai un bilet doar dus spre Franta..sa mai dai un semn daca te intorci.
Oamenii nu se cunosc pe internet.Nici nu știi peste cine dai.Și unui bărbat la 32 de ani nici nu-i trece prin cap să aibă o relație serioasă cu o drăcoaică care vrea doar distracție până la 23-25 de ani chiar.
Paaai, cam este o problema. Parintii mei nu stiu despre toate astea. M-ar omori daca ar afla.
Ma gandeam ca daca plec eu la el, le-as putea spune ca plec doar intr-o "scurta vacanta". Doar pentru cateva zile, nu si-ar da seama. Dar, pe de alta parte, nu prea vreau sa-i mint.
Nu stiu ce sa fac. Daca tu si ceilalti aveti dreptate cand spuneti ca o sa ajung pe centura? Nu imi doresc asa ceva.
Da, sunt virgina. M-a intrebat asta. De fapt, nu m-a intrebat direct. M-a intrebat mai pe ocolite, sa zic asa.
Daca ceilalti de aici au dreptate? Daca vrea doar sa ajung pe centura? Nu vreau asta.
Stiu ca este o diferenta mare, dar sunt foarteee atrasa de el. Desi, tare ma tem sa nu fie doar atractie fizica.
Nu stiu ce sa fac!