| NatureSelf a întrebat:

Cica in 2012 vine sfarsitul lumii, mai merita sa ramai virgin(a)?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Am zambit cand am vazut intrebareahee hee pai, daca nu gasesti pe cineva care sa merite, eu zic ca da.

| NatureSelf explică:

E amuzant chiar foartehappy

| NatureSelf explică:

Vorbiti prostii, nici nu stiu la care sa va raspund, daca nu ai facut sex, de unde stii ce ai pierdut? si pai viata merita traita la maxim, nu-i asa?

| hotshotb a răspuns:

Nuuuu nu se mai merita laughing

| ochiverzi91 a răspuns:

M-a amuzat intrebarea ta, desi e una foarte buna! big grin Se merita sa fii virgina, pentru ca nu e adevarat ca va veni sfarsitul lumii! Si totusi daca ar veni, fi bucuroasa ca vei ajunge in rai pentru ca nu ai pacatuit! laughing

| oanaoana23 a răspuns:

Chiar crezi? a mai fost de vreo 2-3 ori si nu am murit. doar dumnezeu stie cand vine sf lumii. virginitatea ti-o pierzi cand crezi tu de cuviinta, nu asa hai sa ne **** ca vine sfarsitul lumii si nu vreau sa mor virgin(a)

| BGI a răspuns:

Bitch please: http://tiny.cc/c64ef

| raluca44 a răspuns:

laughingfaina intrebare.mai eu zic ca se merita pentru ca sfarsitul lumii nu va veni sigur.iar daca prin absurd,sa zicem, va veni asta nu inseamna ca trebuie sa te dezvirginezi, ca vezi Domne vine sf lumii.o faci atunci cand te simti pregatit/a si cu o persoana care merita.nu cu oricine.winking

| яоxs a răspuns:

Bună. Dacă chiar ar fi aşa, clar nu. laughing

| chupachups1234 a răspuns:

Buna asta rolling on the floor

| LaraClarice a răspuns:

Tu ce crezi?

(Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza si da-o mai departe)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce amuzanta e intrebarea normal ca poti sa fii doar nu trebuie sa ne luam dupa toti tampitii cu sf lumii e o tampenie.da deci merita sa fi virgin/a

| alexutulul a răspuns:

Baga id asta in lista andr3y.bike

| NatureSelf explică (pentru alexutulul):

Imi pare rau amice, nu sunt gayhappy nu te supara.

| alexutulul a răspuns (pentru NatureSelf):

`nu ii vb de asta(lol

Pai da despre ce e vorbA

| alexutulul a răspuns (pentru NatureSelf):

Vand un e75 si poate il vrei sau gasesty client

Nu ma ocup cu afaceri, ma depaseste.

| OchiCapruii a răspuns:

Uite un raspuns, vine maine sfarsitul lumii, alergi pe strada, si te inalnesti cu cu unul/una, ba, vrei sa te **** cu mine ca nu vreau sa mor virginarolling on the floor, thoamne ce mai intrebare, si crezi ca daca nu vei mai fii virgina/virgin o sa fii mai tare sau ce, sau o sa te simti impacata cu vreo ceva, parerea mea : o intrebare stupidatongue

Întrebări similare