Ţi-am mai răspuns o dată şi ţi-am zis să-i zici "papapapapa".
"Sclavul femeii e pe jumătate mort fiindcă roata se întoarce fără prea mult efort. Fără iubirea ei veşnică e rău dar MAI RĂU E CĂ E GOL ÎN JURUL TĂU".
Alta!
Că doar femei sunt mai multe decât bărbaţi!
Măi omule, oricât de mult ai iubi o fata/femeie, nu trebuie să te laşi călcat în picioare.
Eu aşa consider: Prietena mea este prietena mea. Nu este nici proprietatea mea personală ca să-mi bat joc de ea cum vreau, dar nici şeful meu ca să-i permit să mă spioneze sau să se joace cu sentimentele mele oricât şi oricum!
Succes şi treci mai departe.
"După autobuz şi după femei să nu alergi niciodată!"
Esti mort dupa ea
Chiar ca te joaca cum vrea ea!
Acum, accepti in continuare asta sau nu e alegerea ta, insa eu nu i-as mai inghiti fitele!
Cred ca esti destul de mare incat sa pui piciorul in prag!
Cam grea situatia. Aici doar voi doi puteti decide, ce se va intampla cu relatia dintre voi. Din cate ai povestit. mie mi se pare ca ea are nevoie de tine doar in momente in care are nevoie de cineva. Nu stiu ce sa zic, incearca sa-i mai dai o sansa. Si vezi adevarul!
Bafta!
:*
De fapt zicala era dupa autobuz si barbat sa nu alergi nciodata ca intr-o jumatate de ora vine altu ...ma rog ca sa nu mai complicam lucrurile zi Pa si gata
De fapt nu suna doar cand e suparata( doar atunci mi se pare ca zice adev) cand o intreb cate ceva mai serios ramane putin blocata azi m-a sunat cica hai la mine dupa care nu mai venii ca am treaba cu mama( maine dej mi a facut orarul...ma trezesc la 8-9 la sala la 10 dupa care la ea, stam impreuna, lasa masina la spalatorie si inca ceva dar am uitat ), sa i mai dau o sansa? poate dar daca aflu ca e ink unu in toata treaba asta nu-s cum o sa reactionez, poate ma vizitati la 9 one love
O sa caut sa primesc citeva raspunsuri :d vreau doar sa fiu sigur de citeva lucruri nu mi doresc ca mai tirziu sa regret din cauza asta. frumos citat din bitza., respect tipa asta chiar mi a schimbat mult felul an care percepeam lucrurile (asa ca intelege ma dc nu renunt) cum era"Nu e prima care`ncearca sa ma schimbe`n repetate randuri
Da` e prima care`ntr`un final m`a pus pe ganduri"
Mindfulness întreabă: