PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Cine a spus: "Ca sa ai o viata sanatoasa, trebuie sa faci macar o data 69 in viata"?!

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

M-ai bagat intr-o crunta dilema, sau mai bine zis/de fapt m-ai bagat intr-o ceata totala; O fi Einstein? sau e vorba de Bula. big grin

| Mussette a răspuns:

Vreun doritor de 69. Sau vreun cercetator care a ajuns la concluzia ca viata devne mai sanatoasa cu 69. thinking
Va aparea si la reclame daca este asa sanatos? rolling on the floor "Pentru o viata sanatoasa evitati excesul de zahar, sare si grasimi; faceti miscare minim 30 minute pe zi si nu uitati de 69".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Guta, salam... vreun geniu de asta

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Băsescu si udrea

PsihoSex
| PsihoSex explică (pentru Mussette):

Micuto, nu esti departe de loc! O conditie sine qua non a 69-lui este sanatatea, care face pasarica gustoasa si demna de a fi savurata! Acuma, ca, cu cioco, frisca, sau ca atare, e deja alt meniu.

| Mussette a răspuns (pentru PsihoSex):

Am stat eu si m-am gandit ca vreunu a analizat mai mult si aceasta parte si a realizat o concluzie mai mult sau mai putin "sanatoasa".

| GdX a răspuns:

Tu acum. Nu am auzit niciodata chestia asta, dar sa stii ca imi place.

| Mayhem666 a răspuns:

Probabil cineva care avea o viata prea sanatoasa rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Ce legatura are o viata sanatoasa cu 69? o viata sanatoasa inseamna alimentatie corecta, sport, gandire rationala, o relatie etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un virgin beta cosuros disperat si oligofren.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Adică tu

| Nicolae207 a răspuns:

Noroc!
Frate, nu este tocmai foarte sanatos, deoarece omul in pat merge bine pana la 68, iar la 69 se rastoarna.
Sper sa fie de folos aceasta intrebare la problema ta!

PsihoSex
| PsihoSex explică:

Afirmatia e facuta de Ion Tiriac, anul trecut, si adresata prietenului sau Ilie Nastase, la implinirea a 69 de anisori.

Întrebări similare