Barbatul inseala cu trupul, iar femeile de multe ori cu gandul
Diferenta intre barbat si femeie este ca femeia regreta ca l a inselat pe barbat, dar barbatul [nesimtit din fire] continua in ambitie
aa? e asa sau nu?
Cel care iubeste mai putin, de regula barbatul face asemenea lucruri, dar acelasi lucru il pot face cateodata si unele femei.
Am citit toate raspunsurile, majoritatea sunt de la femei si ele acuza barbati
sunt fata si sunt de acord
bine se intampla sa fim si noi primele... mi s-a intamplat mie...
la urma urmei toata lume ainsala, chiar daca e doar cu mintea, privirea sau trupul
Barbatul Multe femei inseala din cauza geloziei se razbuna si inseala din cauza asta
Ganditi va mai bine, nu Eva a luat acel mar si l a facut pe Adam sa muste (cu toate ca stia ca numai din acel pom nu are voie )? Deci, care persoana ar fi mai curioasa? Barbatul? Femeia? Cine stie...
Depinde de ce personalitate au... dar in general cred ca femeia inseala barbatul in 60% din cazuri iar barbatii 40%(faza ca femeia e mult mai inteligenta si stie sa-si ascunda bine amantul)barbatul abia poate cu una dpoi ca 2
Http://www.youtube.com/watch?v=pPXAHG-p5_4&feature=player_embedded uite aici :)) la un moment dat o sa fie pusa si intrebarea ta :D
Ia ganditiva mai bine. poate ca barbatul este de obicei cel care inseala intr-o relatie... dar eu cre ca sunt mai multi cei care nu inseala. spre deosebire de fete
Eu sunt de parere ca barbatii inseala primii. Ei sunt tot timpul in cautare de ceva nou... asta e parerea mea...
Depinde.Nu e cazul sa generalizam. Exista multi barbati care inseala dar nici femeile nu sunt mai prejos...Fiecare om cu slabiciunile sale, depinde cine stie sa le tina in frau mai mult
username_3216 întreabă: